.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 18. lokakuuta 2010

Maanantain Voimakortti2 kommenttia:

 1. Ihanaa maanantaita sinulle!!
  Luin taas samalla edellisen postauksesi ja
  mitä asiaakaan kirjoitit siellä, juuri samoja asioita joita olen viime aikoina itse miettinyt ja jutellut puolisoni kanssa.
  Ihmiset elävät aikamoisessa oravanpyörässä,
  tavoitellaan aina vain jotakin uutta hienompaa ja usein ollaan unohdettu elämän pienet asiat.

  Itse halaun yksinkertaistaa omaa elämääni, haluan löytää pienet hetket elämässä, nauttia niistä. Hypätä pois oravanpyörästä, tai oikeastaan sairauteni myötä olen jo hypännytkin ja varmasti se on herättänyt osaksi omat ajatukseni.

  Kiitos kirjoituksistasi!!
  LKämmöllä Jaana

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle Jaana tästä kommentistasi. Minulle on tärkeää tietää, että muutkin ovat huomanneet saman asian. On surullista kuunnella tai lukea, että yhä enemmän ihmisiä sairastuu pelkästään sen vuoksi, että on liian lujilla. Moni on valmis tekemään paljon enemmän kuin mihin voimat oikeasti riittävät. Työn jälkeen ihmisellä pitäisi olla vielä voimia nauttia myös vapaa-ajastaan.

  Uskon, että moni jo miettii mitä näille asioille voisi tehdä. Aion tehdä sen minkä voin eli ainakin voin muistutella elämän pienten asioiden tärkeydestä :)

  VastaaPoista