.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Lentäen, leijaillen ja leikkien


Sinisen usvan harsossa
minä kuljen,
etsin täältä omaa tähteäni.


Olen varma,
että piilotin sen tänne itseltäni,
että voisin sen löytää uudelleen,
sitten kun aika on.


Nyt on tullut aika
niin minä tunnen sydämessäni.
Voin ottaa tähden matkaani,
olen sen arvoinen
- tiedän sen tarkoituksen.
Runotalo
 

 

Nukkuessani
en ole tässä maailmassa,
olen muualla.


Olen kauniissa linnan saleissa,
olen jalokiviluolissa,
olen avaruuden äärettömillä laidoilla,
josta kutsun ja huhuilen
muita uniolentoja matkaani.


Tahdon lentää, leijailla ja leikkiä,
tahdon tuntea vapauden siivissäni,
jotka eivät ole minun
- minulla on öisin lainasiivet.
Runotalo
 

 

Hyväksyn kaiken
mitä olen, mitä on
- ei mitään muuta,
vain hyväksyn.
Runotalo
 

 
Akileijan siemenkodat ovat aina viehättäneet minua. Tunnelma ulkona on tänään utuinen. Hämärästä huolimatta näen valon kajastavan taivaanrannassa.

Kyläseuran tiedotteessa on tulevalla viikolla Runotalon tontinhaku ilmoitus. Tällä hetkellä tunnen vahvasti, että haluan pystyttää talon tänne kotikylään lähelle kotia. Täällä ovat ne asiat, joista Runotalon liikeidea koostuu: hiljaisuutta ja luonnonrauhaa. Tahdon tarjota asiakkailleni sitä minkä itse olen täältä löytänyt voimavarakseni. Uskon, että viikonloppu täällä maaseudun rauhassa vanhassa hirsitalossa on elämys, joka antaa voimaa ja energiaa niin että jaksaa taas hyvillä mielin elämässä eteenpäin. Erityisen lähellä sydäntäni ovat työelämässä puurtavat naiset, jotka hoitavat työnsä lisäksi usein myös kodin ja lapset. Erityisesti heille tahdon tarjota tilaisuuden hengähtää hetkeksi.

On ollut ilo laittaa tänne blogiin voimakortteja arkiaamuisin. Seuraavaksi kokeilen laittaa kortin voimalauseen otsikon paikalle, jolloin kortin kuva säilyy ehyenä. Kun teen kuvista myöhemmin kortteja niin luultavasti sijoitan tekstin kortin taakse.

Pimeys saapuu yhä aikaisemmin päivä päivältä. Yritän keskittyä nauttimaan kaikesta hyvästä mitä tämä syksyinen pimeys tuo tullessaan. Jokainen varmasti löytää itselleen monta hyvää asiaa, joista voi juuri nyt nauttia. Minä nautin ainakin kynttilöistä, villahuovan lämmöstä ja itse huovuttamistani tossuista.

Uusi arkinen viikko on edessäni. Keskityn nauttimaan siitä joka solullani. Yritän muistaa elää elämääni eli nauttia pienistä, hyvistä asioista.

Aion lentää, leijailla ja leikkiä tulevalla viikolla - voit liittyä mukaan...3 kommenttia:

 1. Sanoppa muuta; akileija on kukkanakin jo niin kaunis, että toki siemenkotakin on hienon muotoinen :)
  Nuo kuvat olisivat hienoja tauluinakin, tuollain sarjassa.
  Tänään on ollut jotenkin niin harmaa, valoton ja väsyttävä päivä, että toivonkin ensi viikoon jostain vähän piristystä ja jaksamista.

  Mukavaa marraskuuta Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Akilleija on aina kaunis!

  Mietin muuten juuri tuota samaa korteistasi eli mietelauseen paikkaa...Hyvä idea sinulta, painaa se kortin taakse.

  Marraskuu alkaa, mutta kerrankin odotettuna. Kaipaan sen hiljaisuutta ja yritän mennä sen tahtiin.

  Ihanaa marraskuuta, sinulle Sari!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla, että Runotalo edistyy. Toivon sopivan tontin löytyvän lähiaikoina. Voimakortit ovat ilahduttaneet aamuisin, nautin niistä aina aamukahvin kera. Kiitos sinulle niistä. Tulen oikein mielelläni leijailemaan kanssasi, keveästi ja iloisesti tulevaan viikkoon. Leijaillaan kevein iloisin siivin :)

  VastaaPoista