.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 9. lokakuuta 2010

Lauantain Voimakortti4 kommenttia:

 1. Kiitos näistä! Onko noita kortteja mahdollista tilata jostain?

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä! Runotalon nettikaupan kautta saa värillisiä ja seepian värisiä kortteja, jotka ovat hieman erilaisia kuin nämä uusimmat luomukseni.

  Suunnittelen laittavani näitäkin nettikauppaan, mutta en välttämättä painata heti jokaisesta aiheesta korttia. Minulle voi laittaa sähköpostia tai kommenttia, jos jokin kortti erityisesti kiinnostaa niin tiedän sitten tuoda juuri sen myyntiin. Toki voin ottaa ennakkotilauksiakin.

  Nämä mustavalkoiset kortit alkoivat syntyä vasta muutama päivä sitten ja nyt niitä on koneellani valmiina useallekin tulevalle arkipäivällä ja teen innoissani lisää.

  VastaaPoista
 3. Sari, mustavalkoisuus on monelle mieleen ja ehkä myös seepia.

  Tästä kortista tuli mieleen: Vaikka lävitse roudan ja jään.

  VastaaPoista
 4. Huomasin messuilla, että seepian väriset kortit kiinnostivat ihmisiä värillisiä enemmän. Itselleni on tullut tunne, että mustavalkoisuudessa korostuu yksinkertaisuuden, hiljentymisen ja läsnäolon voima enemmän. Kaikki valot ja varjot ovat vahvoina.

  Pienet kasvit ovat ihmeellisen voimakkaita!

  VastaaPoista