.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Pienen männyn viisautta usvassa


Kaarevalla sillalla asustaa hiljaisuus,
sen avaimet ovat tänne kätketyt.

Ikuisesti pysähtää tähän maisemaan kulkija uus,
laittaa avaimen paikoilleen, ottaa lukon mukaansa,
palaa yhä uudelleen avaten lukon, oven hiljaisuuden.
RunotaloKatolla on hiljaista,
sade on tauonnut.
Tauon välissä on vielä toinen hetki,
hetki joka odottaa tulla
kuulluksi ja nähdyksi
- totuuden hetki.
Runotalo


Posted by Picasa
Kuljen usvassa. Tunnen miten tutulle ja hyvälle kevät tuoksuu. Saavun pienen männyn luo, joka on taipunut katolta pudonneen lumitaakan alla. Toivon, että se selviää ja nostaa latvuksensa takaisin ylös lumien sulaessa pois. Huomaan männyn neulasissa sadoittain kimaltavia vesipisaroita ja tunnen miten olen turvallisesti keskellä pehmeää usvaista maisemaa.
Uppoudun syvälle vesipisaroiden ja usvan maailmaan. Tässä maailmassa asuu rauha , hiljaisuus ja läsnäolo. Tässä maailmassa aika pysähtyy ja tuntuu kuin merkityksellisintä elämässä olisi juuri tämä pieni hetki, hetki jolloin pieni mänty puhuu minulle kauniimmin kuin kukaan, hetki jolloin ymmärrän mitä on olla osana luontoa, osana tätä kaunista maisemaa. Viivähdän hetkessä ja kokoan voimaa, energiaa sekä viisautta pieneltä taipuisalta männyltä.
Pienen männyn ja vesipisaroiden kera alkaa uusi huhtikuun viikko. Se miten merkityksellinen ja täydesti eletty siitä tulee, on kiinni vain minusta itsestäni. Kaikki on mahdollista. Aion olla hereillä ja avoimin mielin. Mukavaa tulevaa viikkoa. Hymyillään...


6 kommenttia:

 1. Voi KIITOS!!!!!! Kuin männyn neulasissa kimmeltävät kastepisarat, tuikkii silmänurkissani pienet liikutuksen kyyneleet...
  Tekstisi ja kuvasi koskettivat. K A U N I S T A

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö Tinttarus, että olit mielessäni jo ennen kuin avasin koneeni ja tulin tänne blogiini...mietin, että en ole ehtinyt pitkään aikaan vierailla sinunkaan blogissasi ja mitähän sinne kuuluu ja sitten täällä onkin kommentti juuri sinulta :) Nyt lähden piipahtamaan blogissasi. Hienoa, että löysit männyn sinäkin. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit,
  hauraan herkät kuvasi,
  sanasi
  saivat minutkin hiljenemään, pysähtymään ja näkemään tuo vahva näkymätön yhteys, joka minun on mahdollista saada itselleni, jos vain haluan..Kiitos!!

  VastaaPoista
 4. Ihania pisaroita kera ihanien sanoin :)
  Riemukasta kevään alkua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä Hanne - uskon, että sinullakin tuo yhteys jo vahvana on kuten varmasti meillä kaikilla, kun vain haluamme. Kiitos sinulle.
  Hanna - kiitos, kevät on paras vuodenaikani, vaikkakin olen oppinut rakastamaan myös muita aikoja. Kevät herättää riemuun ja varsinkin luonnon herääminen eloon :)

  VastaaPoista
 6. Osaan juoda usvaa tai tanssia sen kanssa, osaan nauttia tuulesta, mutta osaanko pysähtyä pisaraan? En. Haluaisin. Kuitenkin.

  Hienot kuvat ja pysäyttävä teksti!

  VastaaPoista