.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kaiken tarkoitusta etsimässä

Tänään aurinko paistaa pilviverhon takaa. Paksun valkoisen lumen keskeltä pilkistelee siellä täällä luonnon pieniä ihmeitä. Päätän tutustua niihin lähemmin.
Lumisilla kentillä asuvat hiljaiset pedot.
Toisinaan ne pyydystävät ihmisiä, myös hyviä ihmisiä.
Tunnet, että olet koukussa tai loukussa etkä pääse irti.
Olet lumen sokaisema ja kaikki tuntuu
niin tyhjänpäiväiseltä ja turhauttavalta.
Silloin voit ottaa lumilapiosi ja kaivaa.
Kaivaa kunnes lumi pöllyää ympärilläsi,
kunnes kaikki hiljalleen muuttuu ja alat nähdä uusin silmin.
Lumisten kenttien kutsulla on tarkoituksensa
- aina.
Runotalo
Kaunein sana on olemassa,
mikä se on sinulle?
Tänään?
Runotalo

Kirkkaudessa voi asua monta päivää
hymyillen ja nauraen,
mutta välillä on tultava pois,
maisteltava erilaisia elämyksiä,
tunnettava mitä on suru ja viha,
sillä maailma on täynnä vastakohtaisuuksien kokemista
- juuri ne tekevät ja synnyttävät tarinaa nimeltä Elämä.
Runotalo

Posted by Picasa
Kuivuneet ja käpristyneet ruskeat lehdet lumessa saavat minut miettimään elämän ainutkertaisuutta sekä myös sen kiertokulkua. Aina ei ole helppoa olla positiivisena ja täynnä luottamusta elämään, kun ympärillä tapahtuu niin monia käsittämättömiä asioita, joille ei tunnu löytyvän järkevää selitystä. Tahdon kuitenkin luottaa siihen, että kaikella on tarkoituksensa ja uskon, että minun on parasta keskittyä niihin asioihin, joihin voin itse vaikuttaa. Teen parhaani tässä maailmassa omalta osaltani. Kuuntelen oman sisimpäni ääntä rehellisesti ja pyrin kulkemaan sydämeni viitoittamaa polkua. Uskon, että sillä polulla kohtaan monia sydämellisiä ihmisiä, jotka katsovat avoimesti silmiini ja vastaavat aidosti hymyyni.
Uusi viikko edessämme odottaa puhtaana ja valkeana kuin kirjoittamattomat sivut elämässämme. Tehdään sivuistamme ainutkertaisia, sellaisia joita sydämemme voivat muistella kiitollisuudella ja hymyillen. Toivon meille ainutkertaista ja elämyksellistä viikkoa.9 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle! Tarvitsin juuri tätä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle Pilviharso. Kävin tänään aiemmin blogissasi enkä löytänyt sanoja, vaikka olisin halunnut jotain sanoa, joten jouduin lähtemään kommentoimatta. Sitten hieman myöhemmin huomasin viestisi täällä...aina ei tarvita sanoja. Uskon, että meillä ihmisillä on sanaton yhteys toisiimme. Jos tahdomme ja toivomme hyvää toisillemme niin sillä on varmasti vaikutusta jollain tasolla.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ajatuksia ja niin totta! Kiitos niistä antavat uskoa ja vahvistusta omille pohdinnoille. Hyvää viikkoa ja positiivisia tuulia!

  VastaaPoista
 4. Ehkä meistä yllättävän moni pohtiikin samoja juttuja. Odotan positiivisia tuulia joka suunnasta tai oikeastaan mitä tahansa tuulia. Valokki, samoin toivon sinulle hyvää viikkoa ja tuulta :)

  VastaaPoista
 5. Kävin täällä aiemmin ja jätin sanojani..
  en tiedä, minne ne lensivät?

  Kiitos sanoistasi, herättelet tähän hetkeen, elämän suloisiin virtauksiin!!
  Ihanaa uutta alkavaa viikkoa myös sinulle!!
  Kaunis aamu heräsi juuri!

  VastaaPoista
 6. Tulin poimimaan sanojasi, löysinkin helmiä, niin kirkkaita ja hohtavia. Kiitos niistä.

  VastaaPoista
 7. Hanne: Täällä aina välillä tapahtuu teknisiä kummallisuuksia...kaunis oli aamu ja koko päivä. Yritän itsekin muistaa olla hereillä joka hetki-toisinaan huomaan ajautuvani arjen pyörteisiin. Lisää kauniita aamuja sinulle Hanne!
  Valoru: hauskaa, että tulit poimimaan ja että löysit poimittavaa. Kiitos kuuluu siis sinulle :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos samoin sinulle! Viisaita sanoja.

  VastaaPoista
 9. Ole hyvä Taru ja kiitos sinulle kun löydät viisauden sanoista. Jatketaan tätä hienoa keväistä viikkoa eteenpäin näissä hyvissä tunnelmissa.

  VastaaPoista