.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 6. elokuuta 2009

Kattolautoja, ruosteisia nauloja ja pikkuyllätyksiä

Seikkailumielin jatkan matkaani,
nyt ja tässä - ikuisesti.
© Runotalo


Katto- ja lattialautojen purkamisen yhteydessä löytyy paljon pikkutavaroita: henkselinkannattamia, vanhoja tikkuaskeja jne.
Talossa on pian kaikki katto- ja lattialaudat irrotettu. Puuhaa riittää, kun kuljetusta varten laudoista on poistettava nauloja ja kaikki materiaali on saatava ulos talosta ennen hirsikehikon purkua. Kuvassa on yläkerran kamarin kattolauta, jonka leveys on reilut 50 cm. Kattojen purkaminen on likaista puuhaa. Onneksi ei ole enää ikkunoita niin ilmastointi toimii. Osittain vähän liiankin hyvin, kun eilenkin sammaleita, multaa ja sanomalehden palasia lenteli ympäriinsä. Katon päällä on jopa 30 cm litistynyttä rahkasammalta, jossa on seassa kiviä, nauloja, lasinsiruja ja kaikenlaisia yllätyksiä. Vanhoja pikkutavaroita, kirjeitä yms. on kertynyt jo kopallinen. Ne tulevat myöhemmin valmiiseen taloon esille kaikkien ihmeteltäväksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti