.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Jokainen on paras omana itsenään

Sininen savu leijailee jossain sieluni syvyyksissä.
En uskalla katsoa.
Sitten katson ja huomaan sen kauneuden.
© RunotaloIstuin puutarhassani olevalla penkillä odottaen inspiraatiota. Sitten huomasin tämän valkotäpläimikän. Sillä on ihan omanlaisensa lehdet. Olen ollut kaksi päivää kuuntelemassa intiaania nimeltä Rainbow Eagle ja yksi hänen opetuksistaan on oman itsensä rakastaminen ja arvostaminen juuri sellaisena kuin on. Niinkuin tämä imikkä: se on täplikäs ja erilainen, mutta se on hyvä juuri sellaisena; mitä enemmän se on täplikäs oma itsensä sitä voimakkaammin se tuo esiin omaa aitoa olemustaan. Jokainen on siis parhaimmillaan omana itsenään. Hieno juttu!


Oregano eli mäkimeirami kukkii parhaillaan kauniisti. Sitä ei voinut olla huomaamatta; en minä eikä myöskään ystäväni kimalainen, joka olisi taas tahtonut päästä mukaan kuvaan.


Mitä kuuluu talonsiirtoprojektille? Tietä on levennetty, että seuraava rekkakuorma, joka on isompi kuin ensimmäinen sopisi tulemaan. Jos kaikki sujuu hyvin niin seuraava kuorma hirsiä voi saapua jo reilun viikon kuluttua. Sitten talo olisi kokonaan siirrettynä ja voisi alkaa ottaa seuraavia askeleita tai ainakin suunnitella niitä.2 kommenttia:

  1. Mä odotan malttamattomana,että pääsette rakentamaan.

    Tehkää se oikein helpon näköisesti,niin saisin omankin miehen ylipuhuttua vastaavaan ; )

    VastaaPoista
  2. Ainakin purku näytti sujuvan oikein helpon näköisesti siinä vaiheessa, kun rekka tuli kuvioihin mukaan...

    VastaaPoista