.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 3. helmikuuta 2017

Runotalon Sarin kuvapäiväkirja: helmikuu 2017VOIMAKORTTIEN PAKKAUSTA


Olen pakannut ilolla henkilökohtaisia voimakorttipakkoja. Niissä on mukavaa se, että kansikortiksi tulee intuitiolla valitsemani voimakortti. Syntyy siis erilaisia pakkoja. Tässä kuvassa pakka, jossa oli juhannusruusun voimakortti kantena.


EKOLOGISET VOIMAKORTIT


Jossain vaiheessa luovuin ekologisista voimakorteista, sillä ne ovat hieman ohuemman tuntuisia kuin pinnoitetut kortit. Todellisuudessa kartonki on saman vahvuista molemmissa. Pinnoitus tuo vahvuutta. Nyt tilasin myyntiin taas ekologisia ja saatan ajan myötä siirtyä niihin kokonaan. Laitan uuteen kauppaan ekologiset vaihtoehdot saataville. Se tuntuu oikealta. Jotenkin lämpöisemmältä ja runotalomaiselta. Postikorttikokoisia ei toistaiseksi ole ekologisina versioina.

UUDEN VERKKOKAUPAN 
JA SIVUSTON TEKOA


Niin vain on, että edelleen on uusi kauppa avaamatta. Tällä hetkellä vastassa on tekninen ongelma, joka odottaa ratkaisua. Kun ongelma on ratkaistu, voin tilata korttimaksut kauppaan. Sivuilla on jo paikat voimarunoille ja voimapuutarhan asioille, mutta menee varmasti pitkä aika, että saan uuteen paikkaan siirrettyä vanhan sivuston asiat kuten kaikki voimarunot. Yritän ahkeroida.

HUONEKASVIT SAVIRUUKKUIHIN


Kerroinkin viimeksi, että tahdon päästä eroon muovisista altakasteluruukuista. Ostin muutaman uuden saviruukun kirpparilta. Hassua oli, että vanhat ruukut taisivat maksaa enemmän kuin uudet vastaavat. Vanhat taitavat olla vahvempia. Maksan myös ajan patinasta - ilmeisesti. 

Ylimmäinen kuva oli ensin tulossa tähän yksinään, mutta sitten rohkaistuin, että näytänpä enemmän todellisuutta enkä pelkästään kauniita kuvia. Olen vaihtanut ruukkuja tyylillä kaksi kasvia illassa. Minulle sopii hiljaa hyvä tulee tahti kasvien kanssa. Saan nauttia jokaisesta ihan rauhassa. On niin ihanaa saada sormet multaan! Ja tietenkin juttelen kasveille - sehän on selvää.

Kasvini näyttävät kaikki pieniltä. Isoimmat menehtyivät vuosi sitten tulipalossa. Eivät siis palaneet, mutta oli kova pakkanen ja ovi savutuuletuksen vuoksi auki, joten paleltuivat. 
RÖNSYLILJA MALJAKOSSA


Rönsyliljasta jäi puolet odottamaan uutta ruukkua ja inspiraatiota. Pesin juuret ja nehän ovat aika kauniit maljakossa - ainakin minun mielestäni. Tuossa rönsyliljan on hyvä odotella vuoroaan. Tiedä vaikka pitäisin sen kauemminkin tässä keittiön pöydän ilona.
VISPIPUURO SPELTTIMANNASTA


Olen nyt tehnyt usein vatkattua marjapuuroa. Se on hyvä välipala ja kun tekee spelttimannasta, ei ole sitä vehnää. Ripottelen pinnalle intiaanisokeria - nami. Kuvatessa unohdin kuvata vispipuuroa, sillä viehätyin valon leikistä pöydän pinnalla. Lasin läpi heijastuvat kuviot pöydän pintaan. Hiljainen puurohetki ♥Tässä reseptimuunnokseni
(marjoja on tarkoituksella vähän, että ei tule liian kirpeää)

1 litra vettä
 1 dl punaherukoita (tai mitä tahansa marjoja)
1 1/2 dl spelttimannasuurimoita
n. 1 dl sokeria
ripaus ruususuolaa

Keitän marjoja vedessä 15 minuuttia. Usein punaherukat ovat terttuineen. Siivilöin ja kippaan mehun takaisin kattilaan. Lisään sokerin ja ripauksen suolaa, Kun mehu kiehuu, ripottelen mannasuurimot vispaten liemeen. Keitän miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10 minuuttia. Jos pihalla on lunta, vien kattilan lumihankeen jäähtymään - tietty kansi on päällä :) Kun on jäähtynyt, vatkaan sähkövatkaimella ikuisuuden, kunnes vaahto on lähes valkoista ja tosi kuohkeaa. 
KOOKOSÖLJYÄ KASVOILLE


Innostun usein kokeilemaan erilaisia luonnonmukaisia ja kotitekoisia ihonhoitojuttuja. Viimeisin villitykseni on kookosöljypuhdistus iltaisin. Tämä sopii toisille hyvin ja toisille voi tulla näppylöitä. Minun kuiva ihoni tykkää tästä. Hiero pieni määrä kasvoille, anna vaikuttaa pieni hetki, kastele froteepyyhe lämpimällä vedellä ja paina se kevyesti kasvoille. Pyyhi kookosöljy pois hellästi ihoa venyttämättä. Näin voit poistaa myös silmämeikin. TALVIKIERROS VOIMAPUUTARHASSA

Tein kierroksen puutarhassa - kiitos Annelille, joka muistutti minua talvikuvien kauneudesta. 

HELMIKUUSSA

Tarkoitukseni on edelleen saada uusi verkkokauppa ja sivusto mahdollisimman pian toimintaan. Kärsivällisyyteni on jo hieman koetuksella tässä. Toistaiseksi en pysty paljon muuhun keskittymään. Hirsikasan suhteen on ajatuksia, josko jo talvella siirtäisi hirsiä tontille. Tämä siis vain ajatus. Toteutus on ihan toinen juttu! 
2 kommenttia: