.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 20. lokakuuta 2016

P E U R A N K E L L O - Astele iloisesti polullasi







PEURANKELLO



Astele iloisesti polullasi



Sininen hattu 
näkyi jo kaukaa 
mäen rinteen takaa
ja siinä hatussa 
oli vieläkin sinisempi sulka 
ja se keikkui iloisesti 
puolelta toiselle
samalla kun kulkija
 asteli saappailla
eteenpäin polulla 


Polku kiemurteli 
metsän läpi
 ja saapui laaksoon
 jossa viljapellot 
lainehtivat kirkkaina 
välkkyen auringonpaisteessa





Yritän oppia luottamaan siihen, että voin tehdä asioita ilolla ja vapaasti nauttien. Silloin syntyvät parhaat jutut. Helposti alan suunnitella asioita liian tarkasti. Pohdin ja jahkailen: Mikä olisi oikea tapa toimia, että lopputulos olisi paras mahdollinen?

Jokaisella on olemassa oma paras mahdollinen lopputulos. Koska lopputulos on jokaisella erilainen, ei voi ottaa mallia toisesta. On laitettava laput sivusilmille ja katsottava eteenpäin. Keskityttävä omaan tekemiseen ja suoritukseen. Sillä tavalla saa oman parhaansa näkyväksi. 

Tahtoisin löytää yhä enemmän lapsuuden iloa, leikkisyyttä ja luovuutta. Lapsena innostuin rakentamaan samanlaisen lentokoneen kuin Pepillä oli tv-sarjassa. Uskoin, että kone oikeasti voisi lentää. Olisi vain poljettava tarpeeksi kovasti! Pikkusiskoni tästä hiljattain minua muistutti: Et ole tainnut siitä paljon muuttua, hän totesi. En tahdokaan muuttua. Tahdon säilyttää lapsen uskoni. 



Ilman uskomista asioihin, 
jotka tuntuvat mahdottomilta, 
ei tässä maailmassa mikään voi muuttua. 



Usko hulluimpiin unelmiisi ja  etene niiden kanssa. Toteuta pienin askelin. En silti tarkoita, että ryntäisit suinpäin korkealle vuorelle kokeilemaan lentääkö puusta kasattu häkkyrä, jos tarpeeksi poljet...






Sininen hattu 
näkyi jo kaukaa 
mäen rinteen takaa
ja siinä hatussa 
oli vieläkin sinisempi sulka 
ja se keikkui iloisesti 
puolelta toiselle
samalla kun kulkija
 asteli saappailla
eteenpäin polulla 




Tapasin Viisas elämä messuilla hiekkapolun ääressä erityisen ihanan rouvan. Hän sai tämän peurankellon voimarunon hiekasta itselleen ja totesi heti,  että hänellä on sininen hattu täällä kassissaan. Sininen hattu kuului hänen päivän asuunsa. Taisi hatussa olla jokin höyhenen tapainen koristekin. Voi miten ihanaa, että on rohkeutta olla erilainen! Minäkin tahtoisin rohkaistua pukeutumaan taiteellisemmin ja persoonallisemmin. 



Haastan sinut nyt heti mukaan 
erottautumaan joukosta
ja ilmaisemaan omaa itseäsi rohkeammin. 



Maailma tarvitsee meidän kaikkien rohkeutta olla erilaisia, muuten kaikesta tulee samaa harmaata massaa. Mistä voisimme aloittaa? Pienistä asioista. Pian huomaat, miten ympärilläsi on paljon ihania ihmisiä ja ilahduttavia asioita kaikkialla missä kuljet. Ne kaikki ihanat ihmeet tulevat näkyväksi, sillä sinulla on päässäsi ihmeellinen värikäs mielikuvituksellinen hattu - vertauskuvallisesti siis, voi olla myös kengät tai erikoinen koru - ja mieli joka luo. Sydän joka näkee. 



Maailma on peili 
ja sellaisena kuin sinne katsot, 
kaikki ympäriltäsi heijastuu takaisin. 



Iloiseen mieleen eivät sairaudet ja surut tartu kiinni. Toki voi olla surua. Olen surrut paljon  Pimu koirani menetystä: Vuodessa suru on jalostunut kauniiksi muistoksi. Upeaksi ja mahtavaksi sydänten rakkaudeksi, joka ei voi milloinkaan lakata olemasta. Se rakkaus vahvistuu ajan kullatessa muistoa. Samalla sydämeni on avoimempi. Olen jalostunut, olen pehmeämpi ja silmäni ovat avautuneet näkemään maailman uudella tavalla.






ASTELE ILOISESTI POLULLASI


1. luota polkuusi
2. ole vapaa rajoituksista
3. anna lopputuloksen muotoutua edetessäsi
4. keskity omaan suoritukseesi
5. löydä lapsuutesi usko ja leikkimielisyys
6. toteuta unelmiasi pienin askelin
7. ole rohkeasti erilainen ja persoonallinen
8. muista: maailma ympärilläsi on sinua heijastava peili
9. jalosta sydämesi tunteet kauniiksi ja arvokkaiksi
10. ole avoin näkemään



Kaikki peurankellon voimakortit, voimarunot ja opastukset löydät voimapuutarhasta. 





 tilaa Polku voimakorttipakka

Peurankellon voimakortti on mukana POLKU voimakorttipakassa


 tilaa ilmainen voimakirje

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti