.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 13. lokakuuta 2016

A S T E R I - Sinulla on vastaukset

voimakortti asteri


ASTERI


Sinulla on vastaukset


Vastaukset ovat olemassa 
kaikkein vaikeimpiin ja tärkeimpiin 
polttavimpiin kysymyksiisi sinulla silloin 
kun annat niiden virrata ulos vapaina tässä hetkessä 
ilman että odotat mitään vastausta
Vastaus olet sinä

Olen pohtinut mitä laittaisin tänne blogiin perjantain voimakorttien lisäksi. Eilen pyörittelin ideoita kirjoittamalla muistikirjaani, mutta mikään ei tuntunut oikealta ratkaisulta. Tuollaisena hetkenä on paras lopettaa ja käyttää aikansa johonkin sujuvampaan tekemiseen. 
On hyvä jättää asia ilmaan,
 antaa sen olla rentona ja odottavaisena, 
että vastaukset voivat virrata vapaina 
säröistä kuin huomaamatta. Parhaat vastaukset muokkautuvat sisimmässä ja putkahtavat ulos yllättäen. Minulla sellainen hetki on aamulla heti herätessä, jolloin muistelen unia.  Usein uni ei liity pohtimaani asiaan, mutta unen muistelemisen jälkeen tulee hetki, jolloin ideat ilmestyvät mieleni näyttämölle. Siitä voin ne iloisesti poimia matkaani. Tuossa hetkessä ideat tuntuvat heti oikeilta ja toteutuskelpoisilta. Ideat pitäisi toteuttaa nopeasti, sillä jos viivyttelee, idea ei ehkä tunnu enää hyvältä ja sopivalta. Toteuttamisen hetki saattaa mennä ohi.

voimakortti asteri


Tänä aamuna heti herättyäni mieleeni tuli asterin voimakortti ja viesti. 

Vastaukset ovat olemassa 
kaikkein vaikeimpiin ja tärkeimpiin 
polttavimpiin kysymyksiisi sinulla silloin 
kun annat niiden virrata ulos vapaina tässä hetkessä 
ilman että odotat mitään vastausta

Niin se tapahtuu, ilman ponnisteluja ja turhaa yrittämistä. Parhaat jutut syntyvät siten. Ne kypsyvät piilossa ja sitten tulevat esiin valmiimpina, jolloin ne voi poimia käyttöönsä. 

Kypsyttelyn aika on rankkaa minunlaiselleni uteliaalle, joka tahtoisi aina nopeasti saada tietää kaiken. Ei ole helppoa rauhoittua ja odottaa kärsivällisesti. Osa asioista kehittyy pitkään tullakseen näkyväksi toteuttamiskelpoisena ideana ja kokonaisuutena. Olisi hyväksyttävä, että milloinkaan ei ole lopullisesti valmista, aina on jotain mikä kasvaa ja kehittyy. Se on hyvä. 

Elämä on muutosta, sillä muuten ei ole elämää. Paikalleen pysähtyessä ei tapahdu mitään. Välillä on silti tärkeää pysähtyä,  että kaikki voisi rauhoittua ja selkeytyä. Teen aamuisin 10 minuutin meditaation. Tuossa hetkessä moni asia järjestäytyy tiedostamattani itsestään.

SINULLA ON VASTAUKSET


1. pysy rentona elämän virrassa
2. säilytä luottamus tulevaan
3. anna kysymysten olla avoimina
4. luota vastauksen saapumiseen
5. kuuntele sisäisiä viestejäsi
6. poimi vastaukset talteen niiden ilmestyessä
7. voit heittää ilmaan uusia tarkentavia kysymyksiä
8. tee tästä hyvä tapa ja elä rennosti luottaen
9. sinulla on vastauksetKaikki asterin voimakortit, voimarunot ja opastukset löydät voimapuutarhasta.
PS Unipäiväkirjan kirjoittaminen on hyödyllistä ja voi auttaa löytämään vastauksia, vaikka tuntuisi, että unissa ei ole järjen hiventäkään. Katso 4 askelta unien opastuksen löytämiseen.


 tilaa ilmainen voimakirje

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti