.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 11. elokuuta 2016

Voimapuutarhakurssi: Suopursu usvassa & uusia hahmoja

VOIMAPUUTARHAKURSSI
Voimapuutarhakurssilla kuljetaan polku kerrallaanVoimapuutarhassa on jo monta kulkijaa.

Tilanne nyt:


 • Suopursu usvassa - rusokuusama Polku II / voimaruno 3 lähes suoritettu
 • Haapa - jasmike - Polku I - voimaruno 1 aloitettu
 • Maariankämmekkä - jasmike - odottaa oikeaa hetkeä aloitukseen, on seikkaillut aiemmin voimapuutarhassa Kielottaren hahmossa ja auttanut luomaan ensimmäistä voimapuutarhakurssia vuosia sitten
 • Ilorauha - vanha kuusi - siirtyy jasmikkeeseen jos päättää aloittaa kurssin
 • Veneiden buddha - vanha kuusi - siirtyy jasmikkeeseen jos päättää aloittaa kurssin
 • Valkea ilo - vanha kuusi - siirtyy jasmikkeeseen jos päättää aloittaa kurssin
 • Meri - vanha kuusi - siirtyy jasmikkeeseen jos päättää aloittaa kurssinSuopursu usvassa on ahkeroinut toisella polulla ja kaikki kolme voimarunoa on lähes valmiina. Sain luvan jakaa jälleen löytyneitä voima-aarteita.Suopursu usvassa - voimasymboli rusokuusaman oksalla Polku II


SUOPURSU USVASSA

heijastuksia ja voima-aarteita 

Polku II 
voimaruno 3
Suopursu usvassa kertoo omin sanoin:
(lisäsin väleihin voimakortit ja voimarunot)
Nuorena tunsin voimakkaammin nämä tuntemukset hyvinkin usein. Muistikirjaan olen kirjoitellut unelmistani jo useamman vuoden ajan aina toistuu samat ”fraasit” eipä etene suuntaan tai toiseen, kunnes nyt oivalsin käydessäni syvällä itsessäni näiden kysymystesi saattelemana!


Ja ne antavat voimaa ja vararavintoa sellaiselle
joka muistaa kurottaa hiljaisesti juuriaan kohti 
ja ammentaa niiden viisautta itseensä


Historia on kiinnostanut jo kouluajoista saakka varsinkin 1700-1800 luku olisin jopa halunnut elää silloin vaikka elämä olikin ”kovaa”.
Kuinka olen unelmoinut sitä aikaa! Olisin halunnut puketua kauniisiin kerroksellisiin tyllivannehameisiin, hiukset kauniisti nutturalle kiepautettuina, astella päivänvarjo käsissä kauniissa puutarhassa. Ympärilläni olisi pyörinyt paljon pieniä koiria esim. Cavalier King Charles.
Nähdä uljaiden hevosten vetämät vaunut ja saada itse ratsastaa ns.”sivistyneesti”naistensatulassa. Kiitää ratsun kanssa suuret niityt laukata suurien tammien alla.
Olen tuntenut suurta vetovoimaa Aurora Karamzin elämään. Hän on ollut historian mukaan maassamme hyvin näkyvä seurapiirikaunotar ja ylhäistä sukua sekä sosiaali ja diakoniatyön uranuurtaja.


Tunsin jo lapsuudessani viehtymystä Träskändan kartanoa kohtaan.
Meidän mummin ja ukin kesäpaikka sijaitsi Espoossa Lippajärvellä. Leikin monet kerrat Karamzinin puistossa ja näin suuren metsän siimeksestä kartanon, mitä ihailin ja toivoin aina sydämessäni jotta olisin halunnut tuntea Auroran.
1960-luvun lopussa kartanonpuisto nukkui, kuin Prinsessa Ruususen unta kartanonpuisto eli luonnontilassa. Puistometsän pyörötemppeli oli rakas leikkipaikkani lapsena.
Näin aikuisiällä olen lukenut Aurora Karamzin elämänkertakirjan, tuntuu niin kuin eläisin itsekin siinä mukana. Kirjassa kerrotut tietyt paikat, olen saanut myös lapsuuteni kautta kokea.
Olen tästä asiasta elämäni polun aikana ollut kiitollinen.
Aurora jäi leskeksi 32-vuotiaana puolivuotiaan pojan kanssa. Hän asui talvet Pietarissa ja kesät Träskändassa kartanossa Espoossa. 
Englantilaistyylinen maisemapuisto ja ranskalaistyylinen muotopuutarha kukkaloistoineen kukoistivat noina vuosituhansina ja kukoistavat edelleen .


Eihän meistä kukaan
ole todellisuudessa 
oman itsensä 
paras asiantuntija silloin
kun mieli ja sydän 
ovat sekaisin 
ilosta tai surusta


vai olisiko sitten niin 
että juuri silloin 
voisi tunnistaa 
itsensä parhaiten


Pelot


Suurin pelko äitiyden myötä on ollut sellainen että pelkää lasten puolesta, että jos heille sattuu jotakin, se on vienyt monet yöunet. On tilanne mikä tahtojaan pelkään aina pahinta vaihtoehtoa, sen myötä olen saanut itselleni useamman kerran vatsahaavan.Äitini on sanonut joskus, täällä ei ole mitään pelättävää! Olisi itselle sekä läheisilleni helpottavaa, jos en kaikista pienistä risahduksista olisi aina varpaillani.


En tiedä millaista olisi elää ilman pelkoa ja huolta.


Tänään olen puhdas 
valkoinen kangas


Tänään maalaan 
kaikilla väreilläni


Tänään on 
hyvä päivä olla minä


Nämä kaikki runossa (polun voimaruno 3) olleet asiat sanoineen painautuvat hyvin mielenikerroksiin tunnen niistä paljon itseäni, kunpa vain osaisin jonakin päivänä päättää mitä haluan vielä, kun on aikaa.


Elämä on kypsymistä.


Tulisi uskaltaa ajatella itsestään sopivasti.


Ei tarvitse liikaa mitään vaan uskaltaa olla sinut itsensä kanssa ja kohdata uudet asiat avoimesti ei pelolla eikä epäluuloisesti!


Täss olisi vähän taas heijastuksia!


P.S. Olen ottanut avaimista kuvia muutaman, nyt kun saisi vielä nuorisolta apua ett saisin ne lähetetyksikin niin olisi kiva juttu!
Terveisin; Suopursu usvassa
Kiitos Suopursu usvassa jälleen näistä heijastuksista. Kunhan kuva avaimista saadaan, julkaisen avaimiin liittyvän kirjoituksesi, joka on mielestäni hieno! Polku II on nyt lähes valmis osaltasi. Kiitos ahkeruudestasi ♥Aiemmat heijastukset Suopursulta usvassa


Voimapuutarhahetkessä 23.7. ilmestyi voimapuutarhan laidalle vanhaan kuuseen 4 uutta voimahahmon symbolia.  Kummallista kyllä - yksi symboleista katosi parin päivän kuluessa. Kadonnut symboli korvaantuu pian uudella kunhan Ilorauha saa valittua uuden voimasymbolin. Lopuksi unelmat kiteytyivät symboleiksi manifestaation puuhun.

Ilorauha

Meri

Valkea ilo

Veneiden buddha

Lisään tähän vielä palautteet Voimapuutarhahetkestä • upeasti johdettu päivä luonnon ihmeellisyyksien huomaamiseen! Kun hiljentyy ja keskittyy huomaa paljon sellaista mikä tavallisen päivän vauhdissa pääsee "hukkaan"
 • mukavaa rauhassa oloa, kivojen rituaalien johdettavana
 • kiitos rohkeudestasi, kun olet järjestänyt elämäsi omannäköiseksesi ja luot nyt sitä kautta iloa toisillekin
 • rauhoittava ja voimaannuttava päivä. Nykyhetkessä eläminen palautui, kiitos siitä :) Luonto ja ihminen on yhtä


- kiitos näistä palautteista, säilytän niitä voima-aarteinani ♥


Jos tahdot osallistua voimapuutarhakurssille tai voimapuutarhahetkeen, 
olet tervetullut mukaan ♥


ja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti