.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 25. elokuuta 2016

Lukot ja avaimet - voimakorttitulkinta
VOIMAKORTTITULKINTA

LUKOT ja AVAIMETAamulla joogan ja meditaation jälkeen syntyi uudenlainen voimakorttitulkinta, joka tuntui heti hyvältä. Suosittelen, että kokeilet tätä, jos sinulla on voimakortit tai vastaavat käytössäsi. Tulkinta auttaa näkemään omaa tilannetta uusista näkökulmista.

Poimin pakasta vaistonvaraisesti kolme korttia, jotka kuvastavat lukkoja. Lukoilla tarkoitan asioita, jotka tukkivat tai estävät energian virtaamisen vapaana. Laitoin aluksi kaikki kortit kuvapuoli alaspäin, ettei keskittymiseni häiriintyisi. Lukkojen alapuolelle otin pakasta kolme avain-korttia. Jos pakasta tupsahtaa kaksi tai kolmekin korttia, ne voi kaikki ottaa mukaan tulkintaan. 

Seuraavaksi käänsin lukko-kortit ja mietin mitä ne merkitsivät minulle tässä hetkessä. Sitten käänsin avain-kortit ja analysoin niitä. Avain-kortit antavat suuntaa lukkojen avaamiseen. Osassa kortteja on voimaruno takana, joista avautui lisää ajatuksia. 

Sitten yhdistin avaimia lukkoihin. Aina avain siihen lukkoon, joka on yläpuolella. Lopuksi otin epäselvään kohtaan selkeyttävän lisäkortin pakastani.

Joogamattoni on vanha, kulunut ja rakas. 
Kuvasin voimakortit siinä hetkessä sellaisenaan.
POLKU
voimakortit
Uusi voimakorttipakka POLKU on valmiina. Aloitan toimitukset 1.9.Tässä pakassa on mukana jokaisen kortin voimaruno ja kasvin nimi. Voit leikata voimarunot ja liimata kalenteriin/muistivihkoon tai pitää sellaisenaan voimakorttipakan oppaana. Kaikki korttikuvat ja lisätiedot ovat Kukkien kaupassa -> klikkaa tästä. Koko voimakorttivalikoiman löydät tästä.

Keskustelin alkuviikosta Ulla-Maijan kanssa. Hän käyttää voimakortteja päivittäin ja oli keksinyt laittaa hänelle ajankohtaisimmat voimakortit jääkaapin oveen magneeteilla. Magneetit saa korteista irti ja ne voi käyttää uudelleen. Magneetit Ulla-Maija oli löytänyt Clas Ohlsonilta. Tässä pari magneettivaihtoehtoa, joita ajattelin kokeilla: Magneettilista tai Harrastemagneettisarja.
 tilaa ilmainen voimakirje

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti