.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 22. heinäkuuta 2016

Voimapuutarhakurssi: Suopursu usvassa Polku II jatkuuOle se 
mikä olet parhaimmillasi ja vahvimmillasi 
ollen sinä

Tunnista itsesi 
se voima 
mikä on vahvin sinussa
 tiedä milloin on aika toimia
miten ja mitä tehdä
Suopursu usvassa jatkaa Polulla II toisen voimarunoharjoituksen siivin. Heijastuksien kautta on syntynyt voima-aarteita poluilla kulkeville jaettavaksi.Suopursu usvassa kirjoittaa:

Jos osaa oivaltaa oman elämänpolun, sen ei välttämättä tarvitse olla runsas sisältöineen; jo arjen pienet asiat, aistimukset luonnon kanssa ja lähimmäisten ihmisten kanssakäynti luo tasapainon, josta voi olla todella onnellinen.
Sinun tehtäväsi 
on olla avoin kanava 
elämän energialle
 että se voisi virrata kauttasi 
tähän maailmaan 

hyvinä tekoina ja ajatuksina
silloin kun olet rauhassa 
omassa keskuksessasi

 ei mikään voi sinua häiritä eikä keskeyttää 
silloin olet tasapaino ja viisaus sydämessäsi

Olet tänään tässä ja olet rauhassa
Keskustelumme polulla johti yllättäen uskonasioihin. Näin Tähtikukkana heijastelen ajatuksiani Suopursulle usvassa polun mutkassa ollessamme: 

Kiitos, että kerroit minulle uskonasioista. Niin se on, että tulee oltua liian kriittinen. Voihan olla, että uskomisen tasoja ja tapoja on yhtä monia kuin on ihmisiä. Ja tosiaan, jos joku syyllistää, se on hänen asiansa. Jooga on sellainen joka herättää erilaisia mielipiteitä mielestäni aivan turhaan. Joogatakin voi monin tavoin. Minusta tuntuu hyvältä uskoa omalla tavallani ja aion nyt pitää sen omanani. Sehän varmasti elää ja muuttuu vuosien mukana. Oikeastaan ajattelen, että kaikilla on lopulta se sama asia siellä taustalla. Tärkeintä mielestäni ovat hyvät ajatukset ja hyvä tarkoitus tässä maailmassa.

Oli hyvä saada lukea ajatuksesi ja kertomuksesi nuoruudestasi. Meillä koko perhe on aina kuulunut ev.lut. kirkkoon, mutta äitini viljeli biodynaamisesti 80-luvulla ja siinä tulivat Steinerin filosofiat hänen kohdalleen. Siitä varmaan on jotain imeytyi meihin lapsiinkin tai olen kyllä nuoresta saakka ollut kiinnostunut lähes kaikista henkisistä jutuista. Rippikoulun jälkeen tutkin paljon kirjallisuutta ja etsin vastauksia elämän syvimpiin kysymyksiin, että miksi täällä ollaan. Lopulta on muotoutunut jokin oma välimuoto miten asiat koen. Uskon näkymättömiin energioihin ja siihen, että me emme tiedä kuin pienen osan isosta kokonaisuudesta. Uskon hyvyyden ja valon voimaan.

Näin sitä poluilla voidaan heijastella näköjään monenlaista asiaa. Poluilla kohdataan tarkoituksella, siitä olen varma. Ihanaa, että olet tässä polulla, olen kiitollinen sinulle ja sinusta Suopursu usvassa.


Suopursu usvassa kirjoittaa:

Voimarunon opeista lähinnä tärkein itselleni on arvioida itseäni!!

 • pitkäaikaiset pohdinnat
 • odotuksen hetket
 • tulla eheämmäksi
 • uskallettava puhdistua ja uudistua

Ehkä on aika ottaa kiillotusvälineet esiin
 ehkä on aika hangata ja puhdistaa 
purkaa pois se mitä ei tarvitse

Suopursu usvassa jatkaa:


Puhdistumisen riitti!!

Ho`oponopono kirja Ei rajoja

Kirjan lukemalla puhdistamme vanhoja uskomuksia, luoden uutta itsellemme ja läheisillemme. Huolien ahdistus katoaa. Pääaiheet ovat asiat, joita kannattaa toistaa elämänpolulla itsellesi, ihan ääneen. (näin olen itse toiminut)

 • Olen pahoillani
 • Anna anteeksi
 • Kiitos
 • Rakastan sinua


Kuinka voi parantaa itsensä ja löytää terveyden, runsauden ja onnen?

Rukous – menetelmä: ”Puhdistakoon, kirkastakoon, vapauttakoon ja katkaiskoon tämä kaikki kielteiset muistot, tukkeumat, energiat ja värähtelyt ja muuttakoon se nämä ei-toivotut voimat puhtaaksi valoksi…niin olkoon. Näin sanoi; Morrnah

Toinen parantamis menetelmä on aiemmin mainitut  4 asiaa! joita tri. Hew Len mielellään käyttää. Menetelmässä on kyse nimenomaan ongelmanratkaisusta, joka on osa koko olemassaolon tarkoitusta. Muinainen salainen havaijilainen Ho`oponopono-menetelmä vaurauden, terveyden, rauhan ja muiden asioiden saavuttamiseksi. 

Mikä on sinun puhdistumisesi riitti
 mitä aioit tehdä
 oletko jo tarpeeksi puhdas mielestäsi 
oletko katsonut kaikki poimut 
ja kaikki koloset
oletko astia
 joka soi kirkkainta mahdollista säveltä
 itselleen ja ympäristölleen


Suopursu usvassa kertoo puhdistumisen riittejään:

 • Keholleni tärkeä on saunominen, en tarvitse kuumia löylyjä, kunhan löylyt on lempeät,eilen mieheni teki vihdan kun tulimme mustikasta. Saunassa käytän toisinaan yrttejä ja hunajaa, eteerisiä öljyjä. Vihtominen tekee hyvää keholle ja koivuvihtaa on niin ihana nuuskutella.
 • Juomalla vettä runsaasti! Sininen aurinkovesi hankkimalla sininen lasipullo, jossa ei ole metallikorkkia. Valuta pulloon vesijohtovettä. Aseta pullo joko aurinkoon tai hehkulampun alle (ei loisteputken alle) vähintään tunnin ajaksi. Kun vesi on imenyt auringon voimaa itseensä, sitä voi käyttää monin eri tavoin. Juomalla sitä, ruoanvalmistuksessa, hedelmät ja vihannekset rakastavat tulla huuhdelluiksi sillä, huuhtele sillä itsesi kylvyn tai suihkun jälkeen.
 • Maadoitus = joskus ajatellaan jos et oo tarpeeksi hengellisessä tilassa maadoituksen kanssa saattaa korvissasi humista. Itse käytän mieluusti punaisia villasukkia! Maadoittuminen voi olla kävelyä, istuskelua tai makaamista maassa tuntemalla maan kosketuksen. Luonnossa oleilu maadoittaa  eli puhdistaa! Kivet ovat myös maadottavia, niitä löytyy meiltä sisältä sekä ulkona puutarhassa. Kivistä hematiitti on hyvin maadoittava ja vaikuttaa energiatasoihin. 
 • Puutarhassa suihkulähteen veden ääni auttaa selkiyttämään ajatuksen tulvaa ja auttaa sisäiseen puhdistumiseen ainakin omalta osaltani. Saan siitä Voimaa. 
 • Kuun eri vaiheet vuodenajoissa ovat myös maadoittavia. Puhdistumisen voi toisinaan toteuttaa myös ruokavalion muutoksella eli paastoamalla. Veden siunaamista, kynttilän polttelua, liekki luo siteen maadoittumiselle ja puhdistumiselle. Kiitos Sinulle Suopursu usvassa. Rusokuusaman kohdalla on vielä yksi voimarunoharjoitus jäljellä, joten jatkamme ajatusten heijasteluja lähitulevaisuudessa.


Tähtikukka


PS Jos jäit miettimään kuten minäkin mistä sininen pullo löytyisi, Suopursu usvassa viestitti vielä: Ei huolta, sininen pullo on myös minulla, tyttäreni antoi minulle aikoinaan tyhjänä sen. Löytyy Alkosta Blue Nun niminen pullo kyljessä valkoiset päivänkakkarakukat.
VOIMAPUUTARHAKURSSI

Voimapuutarhakurssi on etäkurssi, jossa saat ohjeita sähköpostitse. Yksi polku voimapuutarhassa on aina yksi kurssiosio. Luon lisää polkuja kulkijoiden edetessä poluilla. Kursseja voit tilata polku kerrallaan edeten ykkösestä eteenpäin. Yhden polun hinta on 39€. Polku sisältää kolme voimarunoharjoitusta ja henkilökohtaisia ajatusten heijastelujen hetkiä Tähtikukan kanssa sähköpostitse. Löytämiemme voima-aarteiden jakaminen täällä blogissa on vapaaehtoista ja julkaisen vain luvallasi.


Tulisitko sinäkin kanssamme poluille
etsimään omia voima-aarteitasi ja vahvistamaan sisäistä voimaasi?


kuljen ♥ polkuja
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti