.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 23. kesäkuuta 2016

Voimapuutarhakurssi: Maariankämmekän viesti / Polku 2 avautuu
Voimapuutarhan poluilla tapahtuu taas. Maariankämmekkä vieraili voimapuutarhassa pari viikkoa sitten ja nyt ilmestyivät maariankämmekät voimametsän lammen rannalle. Unelmavene oli tänään seilannut maariankämmeköiden lähelle aivan kuin merkiksi. Mikään ei ole sattumaa!


Maariankämmekkä antoi luvan julkaista palautteen, jonka hän lähetti minulle sähköpostilla. Voimapuutarhapäivään oli tulossa kaksi ihmeellisen ihanaa kulkijaa, mutta toinen heistä valitettavasti sairastui eikä päässyt paikalle. Olimme Maariankämmekän kanssa kahdestaan ja siten päivästä syntyi aivan omanlaisensa. 

Tässä Maariankämmekän viesti sellaisenaan:

Hei💜 kiitos sanoistasi.

Olin hyvällä lailla väsynyt. Kävin Seitsemisessä viel tunnin verran kävelemässä, että pystyin turvalliseen ajomatkaan.

Olin alusta asti niin mukana. Alkoi hetkestä, kun sanoit että "saan kaiken yksin"sinun kanssa.
Niinkuin kerroinkin, minuun vaikutti kovasti se, että vihdoinkin olin paikan päällä, siellä missä tapahtuu ja mitä olen kuvin nähnyt ja mielessäni kuvitellut.

Olit hyvin suunnitellut päivän kulun. Ei ollut tyhjää hetkeä, mutta ei liikaakaan. Seitsemisessä yksin kävelessäni aloin oikein tajuta, miten paljon sainkaan ja ehkä liikaa jaoin itseäni. Olen antamaasi muistikirjaan nyt kirjoitellut tuntemuksiani.

Luudalla lakaiseminen oli vaikuttava. Koppakuoriaisen päättäväinen esiinmarssi merkitsi minulle eteenpäin menemistä.

Maariankämmekän intuitiivinen valinta oli osuva. Luin jälkikäteen, että kasvi on saanut nimensä haaraisesta juurimukulasta, joka muistuttaa rukoukseen liitettyjä käsiä. Maaria viittaa Neitsyt Mariaan 💜

Merkittävä juttu oli myös ikävien, voimia vievien asioiden polttaminen.
Laiva jäi paikalleen, odottamaan esteiden poistumista tai jos se upposi ennen vapaille vesille pääsemistä, odotusta, kärsivällisyyttä, malttamista tarvitaan.

Vähän jäi epäselväksi sen puun merkitys, johon sidoin sen valkoisen nauhan. Voitko viel selventää sitä.

Päiväkirjan kirjoittamisesta tykkäsin. Se oli hyvää mieltä tuottava juttu.
Minun olisi pitänyt olla enemmän hiljaa. Sinulle oli vaan niin helppo puhua. Mutta niinkuin sanoinkin, jos olisi ollut ryhmä, olisin ollut hiljaisempi. En olisi täyttänut luonnon tilaa omilla puheilla. No Seitsemisessä sit olin hiljaa ja hengittelin syvään sitä kaikkea.

Tarjoilusi oli valtaisat, ensi viikonloppuna aion leipoa leipääsi ja tehdä keittoa. Eilen illalla tein juomapullooni mustaviinimarjalehtivettä. Ai miten hyvää.

Mitä tästä kaikesta voi päätellä 💚IHANA PÄIVÄ💚 KIITOS!!!

MANIFESTAATION PUU


Tässä Maariankämmekälle kirjoittamani tarkennus Manifestaation puusta:

Manifest sana tulee englannista ja tarkoittaa ilmentämistä ja unelmien luomista todeksi. Samaa kuin visualisointi mitä tehdään aarrekarttailussa. Olet sitä mitä uskot olevasi. Piirsit oman unelmasi symbolin kangaskaitaleeseen, jonka sidoit puuhun. On olemassa erilaisia rituaaleja, joissa puuhun sidotaan kangassuikaleita ja sieltä idea on jäänyt itämään mieleeni. Vanha kuusi on energioiltaan vahva ja uskon, että voima vahvistuu entisestään mitä enemmän puuhun tulee ihmisten unelmasymboleita ja sitä kautta energiaa. Energiat ja ajatuksethan ovat jopa todellisempia kuin me itse fyysisessä olomuodossamme. Jotenkin tuntuu, että tämä Manuskripti voimaruno liittyy Manifestaation puuhun: Katso tästä Manuskripti.
POLKU 2 AVAUTUU


Tänään sain valmiiksi voimapuutarhakurssin toisen osion nimeltään Polku 2. Suopursu usvassa pääsi nyt jatkamaan eteenpäin omalla polullaan. Voimasymboli on odottanut uskollisesti rusokuusaman oksalla. Suopursu usvassa kulkee urheasti ensimmäisenä polulla avaten ja helpottaen kulkua kaikille , jotka päättävät tulla polulle hänen jälkeensä. Toki on mahdollista ohittaa Suopursu usvassa, mutta hänellä on nyt hienoinen etumatka. Maariankämmekkä on hyvissä lähtöasemissa jasmikkeen oksalla.

Polku 2 on mahdollista suorittaa vasta kun on kulkenut ensimmäisen polun. Toisen polun kasvit ovat rusokuusama, pikkutalvio ja tuoksumatara. Ensimmäisen polun kasvit ovat jasmike, syreeni ja akileija. Voimarunoilla on tärkeä rooli harjoituksissa. Luon kaikki harjoitukset voimarunojen kautta.Polku 3 tulee syntymään lähitulevaisuudessa. Jonain päivänä polut kulkevat voimametsän lammelle saakka. Kenties silloin jo talokin on syntynyt todeksi ja ehkä silloin kuljetaan vanhoilla narisevilla lautalattioilla. Jos tämä voimapuutarhan kokonaisuus kiehtoo sinua, harkitse liittymistä mukaan. Olet erittäin tervetullut! Katso kurssi tästä.

PS Seuraava Voimapuutarhapäivä on kesällä 2017. Voimapuutarhahetkiä järjestän vielä syksyyn saakka. Katso Voimapuutarhahetken tiedot tästä. Aarrekarttakurssin järjestän 27.8. Katso tästä.
2 kommenttia:

  1. Ihana tuo maariankämmekkä. Puutarhassa se ei kuki vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, lammellakin vasta aloittelevat. Ovat yllättävän korkeita siellä. Voimapuutarhan lähellä heinikossa on ihan pieniä maariankämmeköitä, jotka eivät vielä kuki.

      Poista