.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 30. kesäkuuta 2016

Miten vähennät stressiä - 3 askeleen harjoitus
HARJOITUS

3 ASKELTA

TASAPAINOTA SYDÄN JA AIVOT

vähennä stressiäMaailma muuttuu ja se aiheuttaa stressiä. Muutokset tuntuvat kehossa. Nykypäivänä meillä ei ole aikaa pitkiin muinaisiin seremonioihin, jotka auttoivat tasapainottamaan sydäntä. Tämä on helppo ja nopea tekniikka, joka auttaa harmonisoimaan sydämen ja aivot. Tuloksena stressitaso laskee, josta vuorostaan seuraa monia terveydelle hyviä asioita.1. Siirrä tietoisuutesi aivoista sydämeesi. Älä ajattele sydäntäsi vaan mene sydämeesi. Voit koskettaa sydänkeskustasi hellästi, että voit helpommin siirtää tietoisuutesi sydämeesi. Laita käsi sydämellesi tai kaksi sormea, kutsu mielesi sydämeesi ja sulje silmät. Lähetät vahvan viestin kehollesi. Huomiosi keskittyy sisäänpäin.


2. Hengitä hitaasti. Näin lähetät viestin kehollesi, että olet turvassa. Kehosi pakene ja taistele tila menee pois päältä. Aivosi alkavat lähettää viestiä, joka saa aikaan hyviä tervehdyttäviä kemiallisia reaktioita kehossasi.


3. Tunne niin hyvin kuin pystyt seuraavia tunteita: arvostusta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja välittämistä mitä tahansa asioita ja henkilöitä kohtaan. Tämä aloittaa sydämestä signaalin aivoihin, jolla on hyviä vahvistavia ja tervehdyttäviä vaikutuksia. Muista, älä ole päässäsi vaan ole sydämessäsi. Tämän signaalin taajuus on sama jolla valaat viestivät keskenään meressä. Sitä ei voi kuulla ihmiskorvin, mutta se on tieteellisesti tutkittua ja todellista. 

Harjoitus olisi hyvä tehdä aamuisin ennen päivän aloitusta ja iltaisin ennen nukahtamista varsinkin jos sinulla on stressiä. Noin 3 minuuttia kerrallaan riittää. 

Sydämen ja aivojen välillä on joka päivä keskustelua. Valitsemme tunteemme ja siten valitsemme keskustelun ja sen mitä kemiaa vapautuu kehoomme. Kysymys on hermoverkostosta kehossasi, jota voit näin säädellä. Saat hyviä hormooneja ja intuitiosi vahvistuu. Alat elää kuten ihminen on tarkoitettu elämään.

Vahvin magneettikenttä on ihmiskehossa sydämessä. Yhdistymme maapallon magneettikenttään, joten sitä kautta meillä on vaikutus kaikkiin ja koko maailmaan. Voimme vaikuttaa kenttään ja se vaikuttaa ihmisiin. Hyvät ajatukset lisäävät hyvyyttä maailmaan ja viha lisää vihaa. Miten tahdot ruokkia magneettikenttää ja millaista maailmaa haluat olla luomassa? Älä vastusta muutosta vaan etsi uusia tapoja tehdä asioita. Mitä enemmän taistelet sitä vastaan mitä et tahdo, sitä enemmän tilanne pahenee ja syntyy kaaosta.


Mukailin harjoituksen ohjeet ja yllä olevan tekstin vapaasti kääntäen Gregg Bradenin haastattelusta. 


Tässä vielä aiempi kirjoitukseni heinäkuulta 2013


Tiede ja uskonto ovat lähestyneet toisiaan näkemyksiltään. Gregg havainnollistaa esimerkein miten ihmeellinen on ihmisen sydämen ja tunteen voima. Kun opimme tunteiden kielen voimme yhdessä muuttaa maailmaa. 


Jos toivot sadetta saapuvaksi niin hiljenny ja keskity. Tunne sateen tuoksu, kuule sateen ropina, tunne paljaissa jalkapohjissasi miten maa on märkä sateesta ja näe mielessäsi kiitollisena miten kaikki kasvaa kohisten saatuaan vettä. Älä keskity siihen, että sade puuttuu ja tarvitset sitä, sillä silloin tunteesi ja sydämesi viesti on, että sade puuttuu. Ole onnellinen kuin sade olisi jo toteutunut. Sitten päästä irti ja luota, että pyyntö on totta. Tämä ohje sopii moneen muuhunkin asiaan. 


Me kaikki voimme tuntea vahvasti sydämissämme, että maailmassa on rauha ja näin lisäämme valtavasti rauhan mahdollisuutta.
Tässä kirjoitukseeni inspiroinut haastattelu

Gregg Braden ja Lilou MaceEi kommentteja:

Lähetä kommentti