.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 26. toukokuuta 2016

Suopursu usvassa aloitti voimapuutarhassaSUOPURSU USVASSA


Voimapuutarhan ensimmäisellä polulla kulkee nyt uusi hahmo: Suopursu usvassa. Voimasymbolikseen Suopursu usvassa valitsi kuvassa olevan kukan. Pian kukka sai seurakseen avautuvan narsissin.
Tähtikukka vei symbolin ensimmmäisen polun varrella kasvavan jasmikkeen oksalle. Tähtikukka solmi pellavanarun hellästi ja sillä ajatuksella, että jossain vaiheessa symbolin olisi aika siirtyä eteenpäin polulla. Tähtikukka ja Suopursu usvassa ovat käyneet polulla kiinnostavaa keskustelua, ajatusten heijastuksia kuten voimapuutarhassa sitä kutsutaan. 
Tähtikukalla on aarrerasia, josta voimapuutarhaan saapuessa voi valita itselleen voimasymbolin. Voimapuutarhassa ollaan hahmoina, jotka kuvastavat sydämen sisimpiä toiveita. 

Kirjoitan ja kuvaan Tähtikukan ja voimapuutarhakurssilaisten kuulumisia lisää sitä mukaa kun poluilla tapahtuu uutta ja kerron hyvän mielen voima-aarteista, joita yhdessä löydämme. 

Voimapuutarhakurssi on etäkurssi. Voimapuutarha odottaa lisää kulkijoita poluille.  Jos tahdot hoitaa ja vahvistaa omaa sisäistä voimapuutarhaasi, poikkea lukemassa lisää täältä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan poluillekuljen polkujaRunotalon Voimapuutarhassa on kesäkuussa 2 tapahtumapäivää 
ja molemmissa on vielä paikkoja vapaana
- lähde mukaan ja tuo ystäväsikin ♥

♥ la 4.6. Aarrekarttakurssi >> katso tästä
♥ la 11.6. Voimapuutarhapäivä >> katso tästä
♥ voimapuutarhahetki >> katso tästä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti