.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 17. toukokuuta 2016

Ole oma itsesi
OLE OMA ITSESI


Kiitän sillä voin luottaa 
että elämäni kantaa minua oikeaan suuntaan 

kiitän koska olen olemassa sitä varten
 että saisin olla joka päivä hieman enemmän se mikä olen 
todellinen ainutkertainen oma itseni
KUUNTELE SISIMPÄSI VIESTEJÄOlemalla oma itsesi voit vahvemmin löytää oman polkusi. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä enemmän osaat tavoitella asioita, jotka ovat sinulle oikeasti merkityksellisiä. Tiedosta, että nuo asiat voivat muuttua. Toisinaan voit juuttua vanhoihin ajatusmalleihin etkä osaa nähdä uusia. Siksi on hyvä, että  pysähdyt säännöllisesti kuuntelemaan sisimpäsi viestejä. 
KIITOLLISUUSKiitollisuuden listan kirjoittaminen auttaa sinua näkemään kaikki ne asiat, jotka ovat elämässäsi hyvin. Samalla kun listaat asioita, saat hyviä asioita vahvistettua. 

NÄE KULKEMASI MATKAOn mukavaa ajatella, että joka päivä kasvat pienen matkan omana itsenäsi. Voit merkitä muistiin askeleita joita otat polullasi, että huomaisit edistymisesi paremmin. Katso vuoden kuluttua tähän hetkeen ja voit nähdä, että olet tullut pitkän matkan sydämesi polulla. 


Teen niitä asioita, joita sydämessäni tahdon tehdä elämässäni. 
Tutkin ja kuuntelen sisintäni joka päivä, että tunnistaisin todelliset unelmani.
Luotan siipiini, annan niiden kantaa minua. 
Oletko sinä oma itsesi? 
Elätkö itsesi näköistä elämää?
Mitä keinoja sinulla on olla enemmän oma itsesi?
Tein pienen videon voimapuutarhassa kevätkaihonkukkien kanssa.

Ole vahvasti sitä mitä olet  ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti