.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Tukea sydämesi polulle aarrekartasta

AARREKARTTAKURSSI


Olen miettinyt miten voisin Runotalon ja voimapuutarhan kautta tukea sinua sydämesi polulla. 

Ensimmäisenä tulee mieleeni voimakirjeessä olevat viikoittaiset voimarunot ja voimakortit. Niistä saat itsellesi säännöllisen pysähtymisen hetken, jolloin voit tarkastella omaa tilannettasi - sitä missä olet juuri nyt polullasi. Voimarunot muistuttavat asioista, jotka hautautuvat helposti arjen kiireen alle. Hyvä mieli on löydettävissä pienistä ja yksinkertaisista asioista. 

Toisena ehdottaisin, että tee itsellesi aarrekartta ja pidä siitä hyvää huolta. Tee säännöllisesti uusia aarrekarttoja ja tarkenna sitä mitä oikeasti tahdot. Pysähdy muutaman kuukauden välein tarkastelemaan tilannettasi. Oletko polullasi menossa kohti sitä mitä tahdot? Entä näetkö kaiken hyvän mitä elämässäsi on jo olemassa? Ehditkö nauttia siitä kaikesta?

Otin uudesta aarrekarttaoppaasta tähän muutamia kuvia. Oppaan avulla voit helposti tehdä aarrekartan itseksesi yhden viikonlopun aikana. Joskus aarrekartta on parempi tehdä rauhassa pidemmän ajan kuluessa ja nauttia matkasta. 

Yksi tärkeimpiä oivalluksia Runotalon polullani on ollut, että voin itse vaikuttaa omaan elämääni. Voin valita mitä päivässäni on. Asioita ei yleensä voi muuttaa samalla sekunnilla, mutta pidemmällä aikavälillä ja kärsivällisyydellä unelmien toteutuminen on mahdollista. 


Aarrekartta on hyvä väline, sillä se toimii muistuttajana niistä asioista, jotka ovat itselle tärkeitä. Plussaa on, että aarrekartan kuvat ainakin jollain tasolla toteuttavat itse itseään. Totuus on, että polku ei voi lähteä haluamaasi suuntaan, ellet ole riittävän rohkea ottaaksesi pieniä askeleita siihen suuntaan mihin tahdot mennä. Usein on oltava valmis luopumaan jostain vanhasta, että elämääsi mahtuisi uutta. Ihmisen aika on rajallinen ja viikossa on tietty määrä tunteja ja energiaa käytettävissä, siispä on valittava. Aarrekartta auttaa valitsemaan ja keskittymään oikeisiin asioihin.

Lisäsin oppaaseen useita voimakorttikuvia. Niistä saat voimaa ja uusia oivalluksia matkallasi. Kiitollisuudelle on oma lukunsa, sillä kiitollisuus jos mikä vie vauhdilla eteenpäin unelmien ja sydämen polullasi.Aikatauluttaminen on tärkeää, että kartasta voisi tulla valmis. Samanlainen tavoitteellisuus on hyvästä muutenkin, jos aikoo saada asioita oikeasti tapahtumaan ja näkyväksi. Toki tietynlainen rentous ja elämän virrassa kulkeminen intuitiolla on hyvä myös. Olisi löydettävä sopiva tasapaino - rennosti ja päättäväisesti eteenpäin nauttien tästä hetkestä kiitollisena. Siinäpä sydämen polun kultaista ohjetta.Aarrekartan teossa pydähdytään pohtimaan asioita syvällisesti. Omien ajatusten ja asenteiden liikuttelu saa aikaan energioiden liikettä. Usein jo pelkkä aarrekartan tekemisen aloitus saa aikaan unelmien liikahtamisen oikeaan suuntaan.Tämä nimi-juttu on toiminut minulla aika hyvin. Enhän sentään syntynyt Runotalon Sarina. Nykyään se on jo minussa hyvin syvällä olevana tunteena. Minä todella koen olevani Runotalon Sari. Unelmani on siis jo hyvin pitkälle totta vaikka Runotalo on edelleen hirsikasana tuolla pressun alla takapihalla. Kummallista miten unelmilla on omat polkunsa miten ne toteutuvat ja tuovat tullessaan paljon enemmän kuin mistä osaisi edes unelmoida.
Ihan ensimmäisiä tunnelmakarttojani on tämä kuvassa oleva noin 10 vuotta vanha kartta, jonka kuva on oppaan lopussa.  Edelleen löydän tästä suuntaviittoja, vahvistusta ja luottamusta polkuuni. 


Ehkä voisit tulla aarrekarttakurssille tänne Runotaloon
 ja tutustumaan samalla voimapuutarhaan?

Aarrekarttaoppaan = aarrekarttakurssin voit tilata täältä ja kurssille Runotaloon pääset täältä.


PS Jos päätät tilata aarrekarttaoppaan, olen mukanasi matkallasi. Vastaan kysymyksiin ja luen mielelläni kuulumisiasi. Lisäksi muistutan tasaisin väliajoin aarrekartan tekemisestä. Niin helposti kuukaudet vilahtavat ohitse ja aarrekartta odottaa parempaa hetkeä yhä vain. 
.

Ilmainen voimakirje perjantai-iltaisin Ei kommentteja:

Lähetä kommentti