.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 14. huhtikuuta 2016

Luonnollista kauneutta osa I - Luonnollinen kasvojenkohotusLUONNOLLISTA KAUNEUTTA OSA I


Luonnollinen kasvojenkohotus


Voit tehdä itsellesi kasvojenkohotuksen. Tämä vaatii hieman perehtymistä - siis aikaa ja kärsivällisyyttä. Opittuasi tekniikan aikaa kuluu vähemmän. Tuloksien tuoma ilo on vaivan arvoista. 

Kasvojen hehkeyteen ja kiinteyteen vaikuttaa moni asia. Pelkästään hartioiden, niskan ja päänahan hieronnalla saat hehkua kasvoille ja lihakset rentoutumaan. Verenkierto ja aineenvaihdunta kasvoihin kulkevat niskan ja kaulan alueen kautta, joten on tärkeää, ettei tämä reitti ole tukossa. 
Pari vuotta sitten lainasin kirjastosta tämän kirjan:
VIRKEYTTÄ KASVONPIIRTEILLE
Luonnonmukainen kasvojenkohotusohjelma
Julia M. Busch / KaristoSuosittelen, että poikkeat kirjastossa etsimässä tämän kirjan. Kirjasta löydät perusteelliset ohjeet mitä pisteitä kasvoissa painetaan ja miten. Aluksi 20 minuuttia päivässä kuukauden ajan ja jatkossa 3 kertaa viikossa riittää ylläpitämään kasvojen kiinteyttä. Jos näet kirjan jossain myynnissä, se kannattaa ostaa omaksi. Kirjassa luvataan, että ohjelmasta tulee helposti toinen luonto kuten hampaiden harjauksesta. 

Tein eilen pitkän tauon jälkeen painelua kasvoille ja huomasin eron välittömästi. Minulle paras hetki on katsella televisiosta samalla jotain helposti seurattavaa ohjelmaa. Paineluohjeet ovat niin tarkkoja, etten yritä kertoa niitä tässä. Lisäksi kirjassa on 10 vinkkiä upeisiin kasvoihin. 
UPEAT KASVOT 

VINKKEJÄ


 1. Juo 6 - 10 lasillista vettä päivässä
 2. Kosteuta ihoasi myös ulkoapäin >> esim. hunaja ja aaloe
 3. Sido kosteus eteerisiä rasvahappoja sisältävillä öljyillä >> kylmäpuristetut öljyt kuten avokado -, oliivi-, risiini-, manteli-, jojoba- ja helokkiöljyt
 4. Nuku tarpeeksi
 5. Poista kuolleet ihosolut päivittäin kuorimalla iho hellävaraisesti >> esim. kaurahiutaleet + hunaja tai sokeri (varovasti)
 6. Syö runsaasti tuoreita hedelmiä ja vihanneksia
 7. Käytä auringossa aurinkosuojaa (suojakerroin 15), sillä aurinko rypistää ihon
 8. Älä tupakoi
 9. Nuku selälläsi ( tekee ihmeitä kasvoille, mutta voi olla yllättävän vaikeaa)
 10. Älä liioittele ilmeitäsi esim. puhelimessa puhuessa (tarkkaile joskus peilistä)
 11. Liiku säännöllisesti >> mikä tahansa liikunta elvyttää ihon kimmoisuutta 
 12. Harjoita luonnollista kasvojenkohotusta
Tässä vielä aiemmat kasvojen kauneuteen liittyvät kirjoitukseniOlen koulutukseltani kosmetologi. Opiskellessani menin tavarataloon myyjäksi ja jäin sille tielle, joten kosmetologin työtä en ole juurikaan tehnyt. Jo teininä kotona kokeilin tehdä omia kasvonaamioita ja kirjoitin talteen voidereseptejä. Kasvot ovat minulle tärkeät ja iän myötä kasvoista on pidettävä erityisesti huolta. 

Edustin Marja Entrichin kosmetiikkaa muutaman vuoden. Jäädessäni pois tavaratalotyöstä budjetissani ei ollut enää varaa hintavaan luonnonkosmetiikkaan. Siitä alkoi aika kotitekoisen kosmetiikan parissa. Moniin vuosiin en ole ostanut kasvovoidetta, ainoastaan muutamia meikkituotteita olen ostanut kaupasta. Teen itse voiteeni ja käytän paljon erilaisia öljyjä. Itse tehden tietää mitä iholleen laittaa ja säästää hyvän summan rahaa.
.

Ilmainen voimakirje perjantai-iltaisin Ei kommentteja:

Lähetä kommentti