.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kurssipäiviä kesällä voimapuutarhassa

Viime viikolla sain Tuijalta sähköpostia Voimapuutarha-valmennuskurssista. Vihjaisin asiasta aiemmin ja Tuija halusi tietää kuinka pitkä ja minkälaista hintaluokkaa kurssi täällä paikanpäällä olisi. 


Ajattelin, että ehkä sinäkin tahtoisit tietää jo enemmän kesän tapahtumista voimapuutarhassa, joten tässä Tuijalle kirjoittamani vastaus:Minua ilahduttaa, että kysyt voimapuutarha-valmennuskurssista. Se hakee vielä mielessäni lopullista muotoaan, jopa nimenkin osalta. Valmennus ei ehkä ole oikea sana mielestäni. Sydämessäni tiedän mitä on tulossa, mutta saada se näkyvään ja ymmärrettävään muotoon onkin vaikeampaa. Kerron jotain. 

Kesto olisi yksi päivä esim. 4 tai 6 tai max 8 tuntia. Hinta jää ainakin alle satasen, kuitenkin vähintään 50€. On tulossa aarrekarttakurssipäivää ja toisenlaista väljempää päivää, jossa voi olla itsekseen voimapuutarhassa, metsässä ja lähiluonnossa – jotain pientä ohjelmaa siihen ajattelin, ehkä jotain voimakortteihin liittyvää, aloitus- ja loppumeditaatiota ja sellaista. Ideoita on minulla aina liian kanssa. 

Koska asun lähellä Seitsemisen kansallispuistoa, täällä on useampia majoituspaikkoja lähellä niille, jotka haluavat yöpyä lähistöllä ja jatkaa seuraavana päivänä tutustumista Seitsemisen luontopolkuihin. Yöpymisellä on oma hintansa, mutta löytyy edullisiakin kivoja mökkejä vartin tai 30 minuutin ajomatkan päässä.

Taidan tehdä perusteellisemman blogikirjoituksen noista kesäkursseista, nyt kun pääsin vauhtiin tämän sinulle kirjoittamisen kautta. Ihanaa, että olet kiinnostunut. Olisi kyllä hauska nähdä!

Olikohan sinulla joku oma ajatus mitä tahtoisit voimapuutarhassa kokea? Siitä olisi kiva saada tietää.Voimapuutarhassa ja voimametsän polulla vieraili 24.5.2014 entisiä työkavereitani


Jos olet kiinnostunut tulemaan kesällä voimapuutarhaan, seuraa voimakirjettä ja Kukkien kaupan kurssi-ilmoittelua. Tavoitteeni on pian saada tarkempi ohjelma valmiiksi. Sitten ilmoittautuminen voi alkaa.

  • viime kesänä pidin Unelmointi ja hemmottelu viikonlopun Sydänharjun tuvalla, noin vartin ajomatkan päässä kotoamme - katso tästä  
  • ensi kesän kurssit siis tässä kotona, jossa tuvan ikkunasta voit nähdä voimapuutarhan ja lähteä vanhan aitan vierestä voimametsän polulle, joka johtaa pikkuruiselle metsälammelle


Tässä kotimme = väliaikainen Runotalo =  kurssipaikka tulevana kesänäPOIKKEA  SEURAAVAKSI 
METSÄLAMMELLE

Maailmani niin hiljainen,
hetkittäin tunnen sielun sen.
Olen, hengitän itseeni puhtauden
maan, metsän, meren aavan,
kirkkaan taivaan, äärettömän avaruuden.
Kaiken sen kuljetti tuuli minulle,
puhdisti sieluni, puhtaaksi joka sopukan.
Kun kuljen polun alas ja suunnistan metsään, saavun lammen rannalle. Täällä on aivan hiljaista ja tuoksuu rahkasammaleelle. Kierrän lammen ympäri. Vaikka se on pieni lampi, voin kokea ja nähdä paljon matkallani. Huomaan miten luonto ympärilläni heijastuu veden pintaan.Aurinko valaisee vastarannan ja kaikki maalautuu kullankeltaiseksi.
Lammen rannalla on tyyntä. Aivan kuin mielenikin tyyntyisi tätä katsellessa. Askeleeni hidastuvat ja tahtoisin jäädä tänne pidemmäksi aikaa. Ehkä aika pysähtyy ja voin vain olla tässä.Keskellä lampea ei ole varjoja. Lempeät poutapilvet heijastuvat veteen. Elämässäkin on valoja ja varjoja ja itse voin valita miltä suunnalta niitä katson. Päätän, että yritän pysyä keskellä ja tasapainossa, sillä siellä näyttää olevan poutapilviä. Hymyillen astelen kotiin päin.


- Kenties tavataan tulevana kesänä voimapuutarhassa ja metsälammella?


Kiitos Tuijalle tämän kirjoituksen inspiraatiosta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti