.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 3. maaliskuuta 2016

Joogaa kasvoille - osa IFace Yoga Method

MITEN PÄÄSET EROON NASOLABIAALIPOIMUISTA

siis roikkuvista poskista tai suupielistä - miten sen nyt sanoisi: 
buldoggimaisesta ilmeestä??
MITEN PÄÄSET EROON 
HUULTEN YMPÄRILLÄ OLEVISTA RYPYISTÄ

jotka usein ilmestyvät tupakoiville ja monille muillekin iän myötä?
NÄIN PÄÄSET EROON KAKSOISLEUASTA

- muista hengittää koko harjoituksen ajan

*

Fumiko Takatsun kasvojoogavideot ovat selkeitä ja harjoitukset helppoja toteuttaa (pärjäät ilman englannin taitoa). Vaikeinta on saada kasvojooga säännölliseksi tavaksi. Siksi on hyvä opetella vain muutama liike kerrallaan ja miettiä mihin säännölliseen tekemiseen sen voisi yhdistää: Kasvojoogata voi televisiota katsellessa, ulkoillessa, ruokaa laittaessa ja facebookissa seikkaillessa. Autoa ajaessakin voi muokata poskia kunhan ei välitä siitä, että näyttää ympärillä oleville todella kummalliselta. 

Kasvojen kauneudelle on tärkeää, että niska ja hartiat ovat rennot. Kasvojen verenkierto ja aineenvaihdunta saattaa hidastua, jos niska on jumissa. Varsinkin iltaisin ennen nukkumaan menoa on hyvä rentouttaa niska. Silloin nukut paremmin ja heräät virkeämpänä. Katso helpot joogaliikkeet täältä.

Vielä lopuksi: muista juoda tarpeeksi vettä, syödä terveellisesti, ulkoilla riittävästi ja mennä ajoissa nukkumaan :) Tuleeko sinulla mieleen jotain mitä tähän voisi lisätä? 

Hyvä mieli ja olo näkyy kasvoista ja se, että on sinut itsensä ja ikänsä kanssa. Silti voi pitää itsestään hyvää huolta ja hidastaa ikääntymisen merkkejä. Mitä mieltä sinä olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti