.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 17. joulukuuta 2015

Sydämesi ja unelmiesi poluillaEtsin tietä
joka on kullankeltainen 
täynnä kauniita kukkasia
joita poimia mukaani loputtomiin

Pysähdy oikeasti kuuntelemaan sydämesi viestejä. Tarkista missä olet menossa unelmiesi kartalla. Kartta muuttuu jatkuvasti ja niin on tarkoituskin. Opit ja kehityt. Hyväksy muutos osana matkaasi ja ole siitä kiitollinen.

Ei ole helppoa tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat unelmiesi toteutumiseen. Epäselvyyden hetkinä kysy itseltäsi: Mitä tässä on sellaista mitä en ole havainnut tai tullut ajatelleeksi milloinkaan aiemmin? 

Mikä on sinun sydämesi polku
 juuri nyt 
ja missä olet kartallasi? 
Minulla on Runotalo pääpolkuna ja siitä haarautuu pienempiä polkuja, joista poimin asioita Runotaloon. Yhdistän palapelin palasia kokonaisuudeksi. Voimapuutarhavalmennus loksahti paikalleen kun yhdistin voimarunot, voimakortit ja voimakirjeharjoitukset. Ideat eivät synny suoraan valmiiksi - ainakaan minulla - kaikki syntyy tekemisen kautta oppimalla ja kehittymällä. On uskallettava tehdä asioita oman sydämen tunteen mukaisesti ja oltava valmis myös epäonnistumaan. Oikeastaan epäonnistuminen on väärä sana. On oltava valmis kokeilemaan, oppimaan ja kehittymään. 
Mitä voimapuutarhavalmennus on? 
Mikä on sen tarkoitus?


Toivon, että saisin sinut kulkemaan rinnakkaista polkua kanssani. Että voisin välittää sinulle samaa voimaa, joka on läsnä voimarunojen virratessa ja voimakorttien syntyessä. Oman polun kulkeminen antaa sinulle voimaa ja luottamusta jatkaa eteenpäin. Sydämessäsi on valoisa liekki, jonka valovoima kasvaa jatkuvasti sitä vaaliessasi.

Voimapuutarha valmennukset alkavat 1.1.2016 


Laitoin Voimapuutarhavalmennuksen tänään Kukkien kauppaan, joten jos tahdot lähteä mukaan valmennukseen voit tilata jo nyt. Katso tästä.

Tällä hetkellä suunnittelen, että pitäisin Voimapuutarhavalmennuksia tulevana kesänä myös oikeasti täällä Runotalossa paikan päällä voimapuutarhassa, voimametsässä ja voimaniityllä. Vielä en tiedä tarkalleen kaikki yksityiskohtia, mutta ne varmasti selkeytyvät. Kerron sitten kun tiedän. Valmennuksesta voin luvata, että se tulee elämään ja muuttumaan sitä mukaa kun siltä tuntuu. Uskon, että se vahvistuu jatkuvasti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti