.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 10. joulukuuta 2015

Näe mahdollisuutesi: Hyväksy tyhjyysNÄE MAHDOLLISUUTESI:
 HYVÄKSY TYHJYYSPOLTTOPUUT JA TINTITKulkiessasi polkuasi kohtaat välillä esteitä ja eksyt sivupoluille. Toisinaan polkusi voi kadota kokonaan näkymättömiin. Miten selviät tyhjyyden hetkistä? 


Minulla oli tyhjyyden hetki. Voimaruno ei tahtonut syntyä. Se oli pelottavaa ja huolestuin: Joko olen kirjoittanut kaikki voimarunoni?

Päätin pitää tauon: Hain sylillisen polttopuita tuvan takkaa varten, vein tinteille ja oraville lisää siemeniä ja hain postin laatikosta. Palasin sisälle virkistyneenä. Keitin kupillisen kahvia ja sen jälkeen tuntui, että voisin jatkaa.

Tuttuun tapaani tein mind mapin (mielleyhtymäkartan) voimaruno-ongelmasta ja sain ajatuksiini selkeyttä. Kirjoitin uudenlaiset voimarunot ensi viikon voimakortteja varten ja se oli piristävää.


voimakortti pohjantähti köynnösruusu


Kuljen yhä pidemmälle sieluni maisemaan 
enkä ota pois hetkeäkään siitä mitä olen elänyt
matkani on ollut tarkoituksellinen
että pääsisin tähän pisteeseen missä olen tänään
että olisin se mikä olen 
sillä muuten olisin joku toinen
HENGITYS JA MEREN AALLOTJokaiselle tulee tyhjyyden hetkiä, jotka pysäyttävät. Ne kuuluvat elämään kuten hengittäminen ja vuodenaikojen vaihtelut. Kaikessa on sama liike. Jos liikettä ei olisi, kaikki pysähtyisi paikoilleen. Jos ei tule uudistavaa taukoa, ei synny uutta. 

Älä pelkää kohdata tyhjyyttä. Sisään ja ulos hengityksen välissä on upea hetki, jolloin ikuisuus on hetken läsnä. Kaikki on hyvällä tavalla pysähdyksissä. Saman hetken voit tunnistaa meren aalloissa. 

kaikella on aikansa
Tämä voimakortti on mukana voimakorttipakassa: Loistan omaa hehkuani -> katso ja tilaa tästä 


Kaikilla asioilla ja tapahtumilla 
on oma aikansa ja paikkansa
milloin niiden on määrä tapahtua

Tänään ei voi tapahtua sitä 
minkä kuuluisi tapahtua 
vasta vuoden kuluttua
eikä eilen ole voinut tapahtua sitä
mikä on totta vasta tänään
LUOTA LUONTAISEEN RYTMIIN


Mieli urautuu helposti. Jäät kiinni toistuviin kaavoihin ja rutiineihin. Tyhjillä pysähtymisen hetkillä on tarkoituksensa. Odota rauhassa ja luottavaisena. Uudet oivallukset saapuvat yhtä luonnollisesti kuin seuraava hengitys tai meren aallot. Niitä ei tarvitse eikä voi pakottaa. Niillä on luontainen rytmi, joka toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla kun et yritä yhtään mitään.illakkoKaarevalla sillalla asustaa hiljaisuus
avaimet tänne kätketyt
ikuisesti pysähtää maisemaan kulkija uus
laittaa avaimen paikoilleen
ottaa lukon mukaansa
palaa yhä uudelleen 
avaten lukon

oven hiljaisuuden
PÄÄSTÄ IRTI JA OLE AVOIN


Päästä rohkeasti irti asioista, jotka eivät etene haluamallasi tavalla. Anna niiden odottaa rauhassa ja keskity tekemään jotain muuta. Tee asioita, jotka rentouttavat ja tuovat sinulle hyvää mieltä. Jos on mahdollista, lähde hetkeksi ulos. Ole valmis ja avoin uusille ajatuksille kun palaat takaisin tehtäväsi ääreen.

Voit lähteä pääpolultasi pienelle sivupolulle ja huomata, että mutkainen pieni sivupolku oli parempi reitti. Opit uutta matkasi varrella ja palaat innostuneena pääpolullesi. Voit luottaa prosessiin: Olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan kunhan et väkisin yritä mihinkään suuntaan. Kulje rennosti luottaen virran myötä ja näe ympärilläsi olevat mahdollisuudet. Hyväksy hidastukset ja pysähtyneet tyhjyyden hetket.Lue nämä

*

Tuleeko sähköpostiisi jo voimakirje?
Voimakirjeessä voimarunot, voimakortit, 
tietoa kursseista ja Kukkien kaupan tarjouksia.

voimakirje

Voimakirje on ilmainen ja ilmestyy perjantaisin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti