.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Unelmointi ja hemmottelu viikonlopun tunnelmia 6.- 7.6.15UNELMOINTI JA HEMMOTTELU VIIKONLOPPU 6.-7.6.2015


Kiitos kaikille mukana olleille. Tupa oli aluksi poikkeuksellisten kesäkelien vuoksi viileähkö, mutta tämä porukka oli niin lämminhenkinen, että kyllä tupa nopeasti lämpeni. Meditoitiin, nautittiin hyvästä ruoasta, puhuttiin paljon unelmista ja tehtiin aarrekartat. Illalla Anne & Ulla tekivät vyöhyketerapiahoidot ja saunottiin.


Tässä otteita palautteista

 •  hyvä lämmin tunnelma ja kokonaisuus
 •  paikka ihana lämminhenkinen ja ympäristö rauhallinen
 •  monipuolista perehdytystä aarrekartan tekoon
 •  kiva kun ryhmä on pieni ja turvallinen
 •  kasvisruoka täydentää kurssin olemusta - kaunis esillepano aterioissa
 •  omat silmäni aukesivat näkemään kuinka aarrekartta tehdään
 •  vyöhyketerapia huippujuttu
 •  seuraavan päivän aarnimetsä sopi hyvin tunnelmaan

Seuraava Unelmointi ja hemmottelu viikonloppu on ehkä syksyllä. Varmasti jotain on tulossa. Tiedotan Voimakirjeessä kun tiedän asiasta tarkemmin.Siskoni Heidi Kalliomäki kokkasi viikonlopun tuvan keittiössä ja lupasi kertoa meille kaikille tämän herkullisen keiton reseptin. PORKKANA - KOOKOSKEITTO 
 4 annosta


1kg porkkanoita
laadukasta kasvislientä annostus keitinveden määrään
vettä (niin vähän, että porkkanat juuri peittyy)
kookoskermaa 2dl
kauramaitoa tai kaurakermaa n. 2dl
muskottipähkinää
mustapippuria
suolaa
meiramia


TIMJAMIVAAHTO

smetanaa 1 purkki
kuohukermaa vaahdotettuna 1dl
tuoretta timjamia
suolaa
mustapippuria


Kuori porkkanat ja puolita isoimmat porkkanat. Laita porkkanat kattilaan, ja lisää vettä niin että juuri peittyvät. Lisää kasvisliemi tai jauhe. Keitä porkkanat hyvin pehmeiksi. Soseuta sauvasekoittimella ja lisää pikkuhiljaa kookoskerma ja kauramaito/kerma. Lisää mausteet. Maista ja lisää suolaa sekä mausteita oman maun mukaan. Keiton paksuuden voit määritellä kerman/maidon määrällä. Sekoita timjamivaahdon ainekset keskenään ja lusikoi keiton koristeeksi. Sitten nauttimaan!Sunnuntaina tunnelmoitiin Seitsemisen parin kilometrin pituisella aarnipolulla ja tutustuttiin Koveron kruununmetsätorppaan.

PUIDEN HALAAMISESTA
 JA KIVIEN ENERGIOISTA


Vanhat männyt todella saavat pysähtymään. Osa meistä halasi aarnipolulla puiden runkoja. Tänään sain pyynnön eräältä kurssilaiselta, että voisinko kertoa puiden halaamisesta. Kerron miten minä asian koen.

Minulle metsässä puut ovat ystäviä. Tervehdin puita kunnioittavasti kulkiessani. Osa puista on läheisempiä ja eri puiden energiat vaikuttavat yksilöllisiltä. Runotalon tontin laidassa on nuori mänty, joka tervehtää minua iloisesti jo kaukaa. Tien varressa tontin toisella laidalla on osittain sammaloitunut vanha leppä. Tuossa lepässä on jotain mystistä minulle. Kun seison puun edessä, kaikki ympärilläni katoaa ja tuntuu kuin aika pysähtyisi. Lumoudun puun voimasta. Mieluiten halaan mäntyjä. Voin tuntea tuulen huojuttavan puun latvaa ja koen miten juuret ulottuvat vahvasti kauas ympäröivään maahan. Puuta halatessa tulee turvallinen olo ja lopulta en enää erota missä alkaa puu, missä minun kehoni. Meistä tulee yksi elävä ja hengittävä olento. Voin tuntea puun voiman, energian, lämmön ja ikiaikaisen viisauden. Puu keskustelee kanssani. Keskustelussa ei ole sanoja, se on telepaattista keskustelua. Lopuksi lähtiessäni kiitän puuta kohteliaasti.

Kivien kanssa tuntuu toisilla ihmisillä olevan läheisempi suhde kuin toisilla. Osalle kivet ovat todella tärkeitä ja rakkaita. Minulla se on kausittaista. Pidän kiviä elävinä olentoina. Tiedän, että niille voi puhua ja ne vastaavat kyllä. Kun pidän pientä kiveä kädessäni, voin tuntea miten se on elävä. Siinä on vahva elämän energia läsnä. Isompia kiviä voi tunnustella pitämällä kättä kiven pinnalla ja kyllä kiveäkin voi halata. Kivet voivat toimia merkkeinä. Kävellessäsi huomiosi kiinnittyy kiviin, jotka ovat merkkejä, viestejä sinulle siinä hetkessä. Jos osaat luottaa vaistoosi, voit saada paljon viisautta ja tukea kiviltä.

Jokainen kokee puut ja kivet omalla tavallaan. Mielestäni kaikki on oikein. Me olemme kaikki erilaisia, siksi jokaisella on omat juttunsa luonnon kanssa. Luonto auttaa ja parantaa. Siellä on kaikki vastaukset ja viisaus mitä tarvitsemme elääksemme hyvän ja onnellisen elämän. 

Mielenkiintoista luettavaa

Puiden halailu on todistetusti hyväksi 
Voimapaikka luonnossa - shamanistiset voimapaikat
Kivien energeettisistä ja parantavista ominaisuuksista

Aarrekartan pikaohjeet löydät täältä.

2 kommenttia:

 1. Oih, varmaan kaikki saivat nyt akkunsa ladattua ja tuo keitto vaikuttaa houkuttavalta! Puut vaikuttavat. Eri puut eri tavalla. Olen aina istuttamassa puuta ja vain pakon edessä kaatamassa. Nyt kun oli niitä lahopuiden kaatoja, löydän jaka päivä uusia lehmusten, vaahteroiden, mongolianvaahteroiden ja haapojen alkuja. Vaikeinta oli luopua hyvin vanhasta haapapuusta, joten haapoja saa jäädä ja juuri olen isuttanut lehtikuusen, joka on minulle uusi ihastus. Se oli nyt ihan must saada. Valoisa puu, joka keväällä aluksi on lime ja neulaset loistavat kuin aurinko sen jälkeen kun viimeisimmistäkin lepistä ovat lehdet lähteneet.

  Kivoja kuvia ja mukavia tunnelmia: Kiitos tästä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppu oli todella akkuja lataava ja keitto herkullista :)

   Sama juttu minulla puiden suhteen, että kaataa en tahtoisi ainuttakaan. Tuolla kansallispuistossahan ne kaatuvat sitten kun kaatuvat itsestään. Lehtikuusen voisin hankkia minäkin. Vaahteran alkuja on runsaasti. Nauratti keväällä kun niitä pikkuisia "neniä" oli varmaan sata leijumassa ilmassa alapihan hiekkatiellä. Siellä vaahterat olivat itäneet hyvin.

   Kiva, että tunnelma välittyy kuvien kautta - olisit sopinut hyvin joukkoon sinäkin Leena :)

   Poista