.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Runotalo Hengen ja Tiedon messuilla Tampere-talossa


Tämä kuva on viime syksyn Viisas elämä messuilta. Ensi viikonloppuna on Hengen ja tiedon messut Tampere-talossa ja Runotalo on nyt ensimmäistä kertaa mukana. Otan mukaani voimapuutarhan hiekka-astian, joka oli pöydällä Viisas elämä messuilla. Jos tulet messuille, toivon että tulet poimimaan hiekasta oman voimarunosi. Tuon myyntiin voimakortteja ja teen messutarjouksia. Kursseista kerron mielelläni tarkemmin kaikille kiinnostuneille. Uusin kurssi on Unelmointi ja hemmottelu viikonloppu kesäkuussa.

TuuliHelmi nähdään seuraavan kerran syksyllä messuilla. Onneksi saan mukaani sarjan pieniä voimapuutarhakirjoja myytäväksi. Nyt viereiseen esittelypöytään saapuu yhteistyökumppanini Sammalvuoteen Anne. 

Olisi hauska nähdä messuilla!

Huhtikuussa 2013 kiersin Hengen ja Tiedon messuilla asiakkaana ja tein blogiini jutun messuista. Katso tästä mitkä olivat messujen kiinnostavimmat löydöt. 


2 kommenttia:

 1. Kiva kuva eli mukava nähdä sinut messuilla! Tuonhan voisitte tuoda myös Helsingin kirjamessuille, sillä siellähän on vaikka mitä muuta kirjojen lisäksi.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, kiva olisi sinutkin tavata ihan oikeasti ja siellä kirjamessuillahan olet varmuudella :) Tampere-talo on meiltä tunnin ajomatkan päässä, joten pääsee yöksi kotiin. Helsinki onkin toinen juttu! Äidilläni TuuliHelmessä on käsintehdyt kirjat ja kirjojen korjaus ehkä sellaista, joka saattaisi kirjamessuilla kävijöitä kiinnostaa, mutta voimakorteista en ole 100% varma. Runollista kauneutta - miksikäs ei sittenkin :)

   Poista