.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 13. toukokuuta 2013

Voimakurssin valmistautumisohjeita & seuraava kurssi


Tänään uudet voimakurssilaiset saivat valmistautumisohjeet. Voimakurssin aloitustunnelmassa on lähes käsinkosketeltavaa taikaa ja uuden odotusta. Julkaisen osia valmistautumiskirjeestä, että voisit saada paremman käsityksen voimakurssin sisällöstä.

Tähän kurssiin valmistaudut mielen tasolla siten, että annat odotuksen tunteen täyttää sisimpäsi. Luo itsellesi mielikuva hyvästä kurssista ja luota siihen. Toivon, että arjen puuhiesi keskellä pysähtyisit mahdollisimman usein hetkeksi ja hymyilisit sisäisesti omalle nykyhetkellesi ja lähitulevaisuudellesi. Anna itsellesi lupa nauttia siitä mitä on tulossa. Jotain hyvää on matkalla luoksesi. Anna iloisen odotuksen täyttää sydämesi ja vahvistaa sinua.

Tähän kurssiin valmistaudut myös materiaalin osalta. Voit itse päättää hankitko uusia tarvikkeita vai löytyykö jotain sopivaa kotoasi jo valmiina.

Olen tehnyt hankintalistan, joka sisältää kaikki kurssin aikana tarvittavat materiaalit paitsi kurssin viimeisessä osiossa tarvittavan voimaseremonian symbolin, joka hankitaan vasta viimeisen viikon aikana. Emme vielä tässä vaiheessa varmasti tiedä mikä on itsellemme sopivin symboli.

Varsinaista yhteydenpitoa ryhmän jäsenten kesken on voimaverkon muodossa, joka on mielen ja hyvän energian tasolla toimiva yhteytemme. Harkitsin keskusteluryhmää, mutta päätin, että on parempi näin. Uskon, että jokainen voi aistia ympärillään hyvän vahvistavan energian, kun sitä toisillemme ajatuksen tasolla lähetämme. 


Toivon, että voimakurssin ajatusmaailma avautui sinulle näiden lyhyiden otteiden kautta. Olet tervetullut mukaan kurssille, jos tunnet kurssin kutsuvan sinua. Vielä tänään voi ilmoittautua maanantaina 20.5. alkavalle kurssille. Huomisesta lähtien otan vastaan ilmoittautumisia seuraavalle kurssille, joka alkaa 24.6. Voimakurssi kestää kuukauden.

20.5. sytytän kynttilän täällä RunoTalossa, blogissa ja facebookissa kaikille voimakurssilaisille. Ryhmille I - IV , jotka ovat suorittaneet kurssin ja nyt aloittavalle ryhmälle. Sytytän kynttilän myös kaikille tuleville voimakurssilaisille. Kynttilä on rakkauden, toivon, lämmön ja valon vertauskuva. Kynttilän sytyttäminen symboloi myös uutta alkua, toimintaa ja rohkeutta, sillä ellei kynttilää sytytetä niin se ei voi koskaan loistaa ympärilleen omaa valoaan.

Tästä pääset nettipuotiin ilmoittautumaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti