.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Viikon kuulumiset: Talo - ja kurssisuunnitelmiaSunnuntai on hyvä päivä kertoa viikon kuulumisia. Tulin ulos kirjoittamaan, sillä en haluaisi menettää näitä lämpimiä kesähetkiä. Onneksi terassilla on jo niin varjoisaa, että näen kirjoittaa tietokoneella. Kirjoitusasentokin alkaa hiljalleen hahmottua: kahden terassituolin ja kahden tyynyn yhdistelmä on hyvä.

Olen tehnyt innoissani aamuin illoin yrttiteetä ja äsken ruoan kanssa oli villiyrttisalaattia. Tuolla nimellä sitä varmaan kutsutaan jossain hienossa ravintolassa. Keräsin vanhalta pellolta poimulehteä, horsmaa ja suolaheinää. Lisäksi yrttipenkistä napsaisin minttua ja ruohosipulia. Omatekoisen salaatinkastikkeen kera salaatti maistui oikein hyvälle ruoan kanssa. On ihanaa kuljeskella keräämässä aineksia. Aivan kuin poimulehdet lisääntyisivät mitä enemmän niitä kerään. Toivottavasti saan aikaiseksi kerätä talven varalle teeaineita. Nokkoset alkavat olla parhaimmillaan, joten keräily olisi tehtävä pian.

RunoTalo sijoittuu metsälammen läheisyyteen.

Otin kävyt talteen kaatuneen männyn latvasta. Villatakista syntyi kassi kävyille.

Kävyistä syntyi pöytäkoriste, joka luovuttaa metsämännyn hyvää energiaa.


Vanha pelto, jolla kuljen on takapihamme takana. Sieltä alkaa metsä, joka kuuluu tähän kotimme tonttiin. Useampi vuosi sitten metsän keskelle kaivettiin pieni metsälampi. Näihin maisemiin RunoTalon on tarkoitus sijoittua. Talo jakaantuu kahteen osaan: pieneen uudempaan ja isompaan vanhaan osaan. Ainakin nyt suunnittelen, että rakennuksista tulee vain kesäkäyttöiset. Siten ei tarvitse tuhota niin paljon rakennuksen alkuperäistä viehätysvoimaa ja budjettikin on kohtuullisempi.

RunoTalon on tarkoitus syntyä persoonalliseksi RunoTalon näköiseksi miljööksi. Mitä se on? Visio on sielussani nähtävillä, mutta sitä en voi muuttaa sanoiksi. VoimaRunoissa on häivähdyksiä tuosta visiosta.

Rakennuslupaa varten on tehtävä suunnitelma, joten sitä tehdessä varmasti moni asia tarkentuu. Tarkoitus on, että paikka on tulevaisuudessa avoinna ryhmille tilauksesta. Rakennuksissa eli RunoTalossa vietetään aikaa erilaisilla voimakursseilla. Hiljaisuudella, rauhalla ja luonnolla on iso rooli.

Vastasyntynyt tunnelmakarttani.

Aloitin itse oman aarrekarttakurssini. Se olikin hauskaa. Eilen sain valmiiksi tunnelmakarttani. Voit tutustua aarrekarttailuuni Aarrekarttamaailmassa. Ehkä tahdot lähteä mukaan tekemään oman aarrekarttasi?

Itse tarvitsen nyt aarrekarttaa avuksi RunoTalon pystyttämiseen. Uskon aarrekartan voimaan vahvasti. Olen kokenut sen itse monesti ja saanut seurata kurssilaisten unelmatarinoita. Joskus aarrekartan asiat saattavat edetä hitaasti kuten Runotaloni tontin löytyminen, mutta silloin asioilla on joku suurempi tarkoitus. Välillä täytyy olla kärsivällinen.Innostuin jälleen uudistamaan nettipuodin. Nyt tuotteet löytyvät selkeämmin ryhmiteltynä. Tulevaisuudessa keskityn yhä enemmän kursseihin. Jo muutama vuosi sitten kirjoitin tänne blogiinkin voimakuvauskurssista, jossa opettaisin miten itse kuvaan läsnäolevasti voimakortteja. Kurssilla voisi kuvata omat voimakortit.

Valokuvaaminen luonnossa on minulle läsnäolevaa valokuvausta. Kurssilla pääsisi kuvaamaan RunoTalon puutarhaa ja talon ympärillä olevaa metsää. Ehkä teen jo aiemmin kurssin, jonka voi käydä kotoa käsinkin ja kuvata omaa lähiluontoa. Kurssiohjeistukseni ei ole teknistä opastusta vaan läsnäolon harjoituksia kameran kanssa.

VoimaPuutarha 2013 - huhtikuun kortti.


VoimaPuutarha 2013 kortteja on syntynyt jo puolen vuoden ajan. Mielessäni on kehittynyt idea vuoden 2014 voimapuutarha korteista: niissä yhdistyisi kortit ja kurssi. Olen varma, että kehitystyö on menossa oikeaan suuntaan.Kesäkuun voimakirje lähtee matkaan kesäkuun alussa. Aiemmin linkitin voimakirjeeseen pääosin täällä blogissa kirjoittamiani juttuja. Nyt voimakirjeeseen tulee jotain mitä ei ole täällä blogissa. Jotain enemmän.  Lisään aina myös edellisen kuukauden blogikirjoitusten linkit kirjeeseen. Jos tahdot niin voit tilata voimakirjeeni sähköpostiisi liittymällä postituslistalleni.

Tienhaarassa  kivellä on kaunis valkea matto.


Puutarhassa nyt kaikkea pitäisi tehdä samanaikaisesti. Otan kuitenkin pääosin rennosti. Ehdin aina nauttia puutarhasta, pysähtyä ihmettelemään. Narsisseja yritän muistaa vielä tänään hakea maljakkoon, että saan aamulla tuntea niiden tuoksun. Puutarhassa puuhaillessa tuoksu leijailee tuulen mukana silloin tällöin. Se on aina yhtä hienoa kokea.

Seuraava voimakurssi alkaa huomenna ja sytytän kynttilän aloituksen kunniaksi täällä kotona, blogissa ja facebookissa. Sytytän kynttilän kaikille, jotka ovat kurssin jo käyneet ja myös tuleville kurssilaisille.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti