.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 27. tammikuuta 2012

Pikkulettejä matkamuistoksi AfrikastaSain mukaani mukavan matkamuiston: Pikkulettejä! Muutaman yön totuttelun jälkeen aloin viihtyä näiden kanssa oikein hyvin. Nyt toivon, että ne pysyisivät ikuisesti.

Aikaa tekemiseen kului lähes viisi tuntia, hinta oli 1500 dalasia. (100 dalasia = n. 2,50€).


9 kommenttia:

 1. Vaude! Miten kauan nuo kestävät? Mites tukan pesu?

  VastaaPoista
 2. Minä tykkään näistä tosi, tosi paljon! Neljä lettiä on irronnut niskasta, kun on niin lyhyet hiukset ja olen kiskonut niitä laittaessa nutturalle. Pitäisi kestää 1-4 kk, kasvavat hiljakseen irti päänahan tuntumasta. Pesua piti vähän harjoitella, mutta ihan normaaliin tapaan periaatteessa ja voi kuivata föönaten. Suosittelen tämmöisiä sinullekin, näistä tulee hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
 3. Suuri kulttuuriaskeleesi.
  Onnittelut!
  Mitkä olikaan tuntemuksesi rannalla ?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Liirum! Tunsin onnea, iloa, lämpöä, yhteisöllisyyttä ja varmasti jotain elämää suurempaa. Taisin syntyä uudelleen :)

  VastaaPoista
 5. Upeeta !
  Jokainen Ihminen tarvitsee elämäänsä uudistusta,parhaiten omien askeleiden kautta :)

  VastaaPoista
 6. Liirum, olen samaa mieltä ja on hyvä tunne, kun rohkaisee itsensä uusiin juttuihin.

  VastaaPoista
 7. Mahtavat letit! Voin aistia tuon lämmön...

  VastaaPoista
 8. Ihan surettaisi maksaa noin vähän monen tunnin työstä. Joskus tuli itsellekin ihan sääli, kun olin töissä Kaakkois-Aasiassa ja ostin katumyyjältä hedelmiä. Hinta oli niin mitätön että pahaa teki.

  Etelä-afrikkalainen ystävän väkersi minulle samanmoiset letit viime keväänä siellä ollessani ja piti kuvata joka suunnasta että muisto säilyisi ikuisesti =) Niin vaan ne alkoivat hapsuttua ja piti avata letit jo parin viikon päästä. Mutta afrikkalaiset, ah voi, ne osaavat letityksen ja hiusten laiton jalon taidon. Toisaalta: Sikäläisillä on myös sitä hiusta mistä väkertää! :)

  Hienot kuvat, mahtava aurinko. Kesä tuli tänne kuviesi myötä!

  VastaaPoista
 9. Liiolii, lämmintä taisi tuolloin olla n. 35 astetta ja niinpä käsivarteni muuttuivat punaisiksi ja nyt ne kuoriutuvat...omaa tyhmyyttäni, kun en pyytänyt aiemmin päästä varjoon.

  Maama, minusta tuntui, että tytöt pitivät palkkaa hyvänä. Ilmeisesti lettejä tehdään vielä halvemmallakin. Keskivertoansio yleensä työstä taitaa olla n. 50€ kuukaudessa Gambiassa, näin muistaisin matkaoppaan maininneen.

  Minullakin jo vähän hapsottaa siellä täällä hiustupsuja. En vielä haluaisi luovuttaa.

  Mukavaa, että sait kesäfiiliksen kuvien kautta. Itse kaipaan jo meren aaltojen tuudittavaa musiikkia ja tietysti myös lämmintä aurinkoa :)

  VastaaPoista