.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 24. tammikuuta 2012

Kierros pyhässä metsässä Makasutussa GambiassaSukella kanssani Makasutun Pyhän metsän 

hiljaisuuteen, lämpöön ja ikiaikaiseen viisauteen
Kulje jokainen polku uteliaana ja hitaasti edeten

kuivien oksien rahistessa askeltesi alla
Ole läsnä ja tunne tuoksut

Anna äänien soida sydämessäsi
Kulje rauhassa 

Levähdä pieni hetki

katso ylös 

Odota lintujaYlitä silta

Ihmettele pieniä rapuja hiekassa
Laskeudu kanoottiin Ole kuin joki

poimi hymyysi 

lämmin tuulenvire

pehmoinenTule takaisin 

uudistuneena
Ikiaikaisen viisauden saattelemana


5 kommenttia:

 1. Upea kuvasarja, ja hieno idea kokonaisuudessaan tama Afrikka-matka. Kuvien erinomainen laatu viela tehostaa kokemusta ja ihka-aitojen mielikuvien heraamista :) Itse matkustin etelaisessa Afrikassa vuosi sitten, mutta parin viikon aikana ei ehtinyt suurkaupungista todellisen luonnon helmaan kuin muutaman satunnaisen kerran. Safari oli kuitenkin mieleenpainuva kokemus ja tahtitaivaan tuijottelu keskella savannia veti kylla suun suppuun ja mielen hiljaiseksi.

  Jos enemmankin harrastat matkailua, suosittelen Kaakkois-Aasiassa sijaitsevaa Borneon saarta. Siella on kuviesi kaltaista luontoa, elaimistoa ja kertakaikkiaan varikyllaista kasvustoa, jollaista tuskin loytyy muualta maailmasta. Olin siella tyotehtavissa vuonna 2009 ja ajoittain ja hetkellisesti kaipaan takaisin. Luonnossa lepaa mieli.

  Kiitos tasta. Levoton mieleni alkoi jo suunnitella seuraavaa matkaa :>

  VastaaPoista
 2. Hieno kierros ja vielä eksoottinenkin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maama, upealle kuulostaa tähtitaivas savannilla, voin vain aavistaa millaista se on. Tuollaisia kokemuksia on hieno kerätä. Borneon saari on uusi tuttavuus, taidan katsella mitä netistä löytyy. En voi sanoa, että paljon matkustelisin, mutta olisi hienoa mennä paikkoihin, joissa voin kuvata luontoa. Luonnossa lepää mieli - siihen voin yhtyä sataprosenttisesti!

  Kiki, kiitos, jännää miten Gambian metsässä oli jotain samaa kuin meidän metsissä, mutta sitten kuitenkin niin erilaista. Taitavat kyllä olla pyhiä metsiä kaikki maailman metsät :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta matkasta kauniiden rauhoittavien puiden maailmassa..
  ja vesi ja hiljaisuus..
  rauhoituin♥

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä Hanne, mukavaa kun lähdit Makasutun poluille ♥

  VastaaPoista