.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Mitä mieltä olette näistä?Onko mielestänne teksti tässä edessä hyvä vai olisiko parempi olla pelkkä kuva ja teksti olisi takana? Kyselen, kun olen pienellä budjetilla liikkeellä ja tulee arvokkaammaksi teettää niin, että teksti on takana, kun silloin sekä etu- että takapuoli ovat erilaisia. Mielipiteenne on minulle tärkeä. Kiitos etukäteen rehellisistä kommenteistanne tähän asiaan.


3 kommenttia:

  1. Mielestäni teksti sopii kuvan viereen. Näkee kokonaisuuden heti. Kortin takana, teksti olisi vähän piilossa, voisi jäädä huomaamatta.

    VastaaPoista
  2. Teksti kuvapuolelle, minun mielestäni. Se kuuluu mielestäni tässä kokonaisuuteen. Ihanaa, että korttiprojekti etenee. <3

    VastaaPoista
  3. Valokki ja Liiolii, kiitos kommenteistanne. Nyt tiedän mitä teen. Kortteihin tulee teksti kuvapuolelle, mutta halutessaan on mahdollista tilata minulta erikseen ilman tekstiä, jolloin toimitusaika on vain hieman pidempi. Nyt jatkan taas projektin parissa ahkerointia. Kiitos ystävät :)

    VastaaPoista