.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

I do Africa - sarja eteneeI do Africa kortit etenevät kohta painettaviksi. Valikoimassa on 20 erilaista korttia. Myös mustavalkoisia voimakortteja tulee 20 erilaista.


4 kommenttia:

 1. Sari, tuleeko tuohon turkoosiin sarjaan nuo tekstit kuvapuoelle?

  VastaaPoista
 2. Olen taistellut asian kanssa, kun kustannus/teknisistä syistä teksti kuvassa olisi järkevämpää, jolloin takapuolet olisivat kaikki samanlaisia muuten molemmat puolet yksilöitä. Pienentämällä määrä puoleen eli vain 10 erilaista korttia saattaisin päästä eteenpäin niin että kuvassa ei olisi tekstiä vaan se olisi takana kuten alunperin oli tarkoitukseni.

  Otan mieluusti vastaan mielipiteitä siitä onko kuva parempi ilman tekstiä/tekstillä, sillä vielä en ole tehnyt mitään lopullista ja toki mahdollisten tulevien asiakkaideni mielipiteillä on iso painoarvo :)

  VastaaPoista
 3. Sari, tämä on vaikea kysymys, tiedän sen ja mielipiteitä on yhtä monta kuin on potentiaalisia asiakkaita.

  Minä ostan tuskin koskaan kortteja valmiilla tekstillä, koska se rajoittaa on kohta yksi ja toinen kohta: Olen hyvä itse kirjoittamaan, mutta silloinkin haluan tesktin taakse. Ainoa poikkeus ovat olleet Tommy Tabermannin runokortit.

  Toki tuo Toksuva Aurinko on sopiva lähettää Hänelle, mutta ei hänelle...

  Jos ehtisit/jaksaisit, voisit pistää pystyyn kyselyarvonnan, jossa palkintona vaikka 10 kortin sarja tuota turkoosia. Kysy, mitä ovat lukijasi mieltä. Minä sitten kyllä mainostan.

  VastaaPoista
 4. Leena, kiitos tästä palautteestasi ja avustasi tuotekehittelyssäni.

  Aivoriihi on ollut kuumana:Pitäisi erikoistua ja tehdä oman näköistä tai ainakin oletetun kohderyhmän oloista tuotetta. Osa voi vihastua ja osa ihastua, mikä kuuluu asiaan :) Olet oikeassa, että teksti rajoittaa kortin käyttöä. Päätarkoitukseni on kuitenkin tehdä voimakortteja, joka liittyy minun syvempään liikeideaani, joten minun on muistettava se joka hetki.

  Nyt en enää ehdi tiedustella mielipiteitä, kun kohta on tavoitteeni saada jo tilausta matkaan, mutta kiitos silti mainoslupauksestasi - varmasti minulle olisi hyötyä jatkossakin mainosavustasi ja arvostan sitä. Ja on ihanaa, että pidät turkooseista korteistani!

  Teen siis tekstillisiä kortteja, mutta tilaamalla minulta saa kortteja myös ilman tekstiä, jolloin takapuolella lukee I do Africa - Tahdon Afrikka ja runotalon nettiosoite yms. pienellä tekstillä. Hinta on sama tekstillä tai ilman - ainut ero on että tilattavia tekstittömiä minulla ei ole varastossa eli toimistusaika on n. kuukausi. Hinta on mitä todennäköisimmin 1,50€/kpl ja normaalit postikulut päälle.

  Tekstillisten korttien taakse ei tule painettuja osoiterivejä, mutta tilattaessa erikseen myös ne ovat mahdolliset.

  Toivon, että saan lähitulevaisuudessa toimittaa sinulle Leena turkoosia sarjaa ilman tekstiä :) :)

  VastaaPoista