.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Runotalon kuulumisia


Kortteja

Nettikauppani sai lisää postikortteja. Minulla on valmiina useita erilaisia kortteja myytäväksi äitimaa messuilla. Näissä korteissa on omia puutarhakuviani sekä ajatelmiani. Toistaiseksi olen teettänyt kortit paikassa nimeltä moo. Jos tarvitsen niitä jatkossa isompia määriä niin aion tilata hieman lähempää. Suosittelen lämpimästi kaikille teille, jotka haluatte teettää käyntikortteja tai kuvia tuotteistanne tai valokuvistanne. Moo palvelee oikein mukavasti ja on helppokäyttöinen.

Myös pieniä hiljaisuuden kortteja minulla on nyt valmiina useampi pakka. Nähtäväksi jää miten kauppa käy. Tämä on ensimmäinen kerta, kun menen näiden tuotteiden kanssa myyntitapahtumaan.

Tänään oli runotalon hirsikasalla pieni yllättävä vesivahinko ja niinpä teimmekin kaksi tuntia töitä, että saimme kaikki hirret taas entistä varmemmin suojatuksi kosteudelta. Hyvältä ja kuivilta näyttävät hirret  - onneksi!

Eilen kävin katsomassa yhtä tonttipaikkaa, jota olen käynyt katsomassa jo aikaisemminkin. Nyt tuntui, että tässä se voisi talon paikka ollakin. Kerron kyllä, jos kaupat syntyy...
3 kommenttia:

  1. Korteissasi on todella kauniit kuvat ja lempeät ihanat mietelauseet, kävin niitä ihailemassa, nettikaupan puolella. Voi olisipa se ihanaa, jos nyt alkaisi tapahtua jotain runotalon osalla ja löytyisi sopiva tontti. Toivon sitä kovasti, ihan sormet ja varpaat ristissä;)

    VastaaPoista
  2. Minäkin kävin kortteja ihailemassa, todella kauniita kuvia ja hyvät tekstit!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa, että piditte korteista. Valokki pidä vaan ne sormet ja varpaatkin ristissä, sillä tässä tarvitaan kyllä kaikki mahdolliset konstit. Yritystä tässä taas kyllä on kovasti - jospa onnistaisi!

    VastaaPoista