.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 27. elokuuta 2010

Tunnustus


Tänään minut yllätti iloisesti Valokki. Löysin tämän tunnustuksen Alfheim valokuvablogista.


Tässä siis 7 sekalaista, mieleeni putkahtavaa totuutta minusta:

1. Asun avopuolisoni ja collieni kanssa maalla.
2. Minulla ei ole omia lapsia, mutta avopuolisoni tytär ilahduttaa vierailuillaan.
3. Vanha hirsitalo odottaa purettuna takapihallamme sopivan tontin löytymistä, että yritykseni Runotalo voisi toimia siinä tulevaisuudessa.
4. Olen kiinnostunut ihmisten jaksamisesta nykypäivän kiireisen työelämän paineiden keskellä. Mietin usein miten esimiehet ja koko työtiimi voivat vaikuttaa kaikkien työssäviihtymiseen.
5. Minulla on automaattivaihteinen auto enkä enää koskaan usko osaavani ajaa "tavallisella" autolla ;)
6. Ajan arkisin n.130km päivässä, sillä työpaikkani on kaukana kotoa.
7. Tunnen usein seurassa olevani hieman tosikko moniin rennompiin ihmisiin verrattuna, vaikkakin olen perusluonteeltani suht positiivinen ajattelija. Lisäksi olen turhan murehtija ja etukäteen stressaava huolehtija, joka yrittää ihan tosissaan lopettaa nämä huonot tapansa  :)

On monia blogeja, joille haluaisin tunnustuksen antaa. Harmittaa, kun ei ehdi käydä kaikissa niin usein kuin haluaisi. Saisipa tästä bloggailusta ansiotyön...


Tunnustukset annan seuraaville

Marinalle http://alppihovi.blogspot.com/  ja  Marielle  http://marieelisabethsrum.blogspot.com/ , kiitos teille kumpaisellekin seesteisestä ja rauhoittavasta tunnelmasta, joka inspiroi minua aina yhä uudelleen ja uudelleen.

Johannalle http://ullakonaarteet.blogspot.com/  , löysin blogin hiljattain, kun olin vieraillut Isokyrön 1700-luvun markkinoilla. Minua viehättää Johannan reipas ja iloinen tyyli kirjoittaa ja toki vanhat tavarat sekä vanha pihapiiri inspiroivat minua. Lisäksi ihailen, että on ollut rohkeutta toteuttaa unelma, jonka tapaisesta minä itse edelleen vain haaveilen.

Leenalle http://leenalumi.blogspot.com/ , vierailen luonaan usein enkä ihan tiedä mikä magneetti blogiinsa minut kiskaisee. Persoonallinen ote, mieletön postauksien ilmestymistahti ja puutarha-asiat sekä runous ja ihanat luontokuvat ainakin ;)

Sadulle http://ripausunelmaa.blogspot.com/ , seuraan kiinnostuneena miten Tallipihalla puodin kanssa sujuilee. Itse siellä joskus yrittäjänä toimineena on jäänyt kiinnostus päälle. On mukavaa, kun saa säännöllisesti käydä vieraisilla, vaikka ei fyysisesti itse paikalle ole pitkään aikaan päässytkään. Ihailen rohkeita ja yritteliäitä naisia, koska haluaisin itsekin joku päivä olla oikeasti sellainen.

Tässä oli viisi tunnustusta. Valokille Valokin kiteisiin vielä ehdottomasti haluaisin tunnustuksen antaa eli tässä annan tunnustuksen vielä takaisin ja seitsemäntenä tunnustuksena kiitän vielä kaikkia ihania bloggaajia, joita on niin ihmeellisen monia kuten linkeistä tuolla sivumarginaalissa näkyy  :)


7 kommenttia:

 1. Kiitos Sari ihan tuhannesti!!! <3
  Toivon viikonloppusi olevan täynnä hymyä ja hyvää mieltä!

  VastaaPoista
 2. Tulin sammuttamaan konetta kun unihiekka jo painoi silmiäni ja mitä ihanaa löysinkään. Kiitos tunnustuksesta lämmittää sydäntä.

  Sinun luona on kiva käydä ihastelemassa kuvia ja lukemassa niin ihania tekstejä. Olen useammin kuin kerran pohtinut, että kuinka voikaan joku käyttää "kynää" näin taitavasti. Minulle kielipuoliselle suuri ihmetyksen aihe :)

  Kiitos ja halaus Sari sekä raikasta viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Sari! Ihanasti sanottu! Lämmittää mieltä ihan hirmuisesti! <3 Toivottavasti nähdään vielä joku päivä :) Halauksin, s

  VastaaPoista
 4. Olen iloinen tunnustuksesi puolesata!
  Olen vasta vieraillut muutaman kerran blogissasi, mutta nauttinut suunnattomasti kuvistasi ja teksteistäsi, jotka ovat upeita.

  Mukavaa viikonloppua sinulle toivottaen!
  Jaana

  VastaaPoista
 5. Hyvää lauantaiaamupäivää

  Ja KIITOS !

  Vai olit markkinoilla, olitko lauantaina ? Silloin olin itsekin paikalla... sunnuntaina oli pojan rippijuhlat ja meillä oli apuvoimat kojussa.

  Tänä aamunakin satoi,
  nurmikko, joka kaipaa trimmausta on litimärkä,
  pelargoniat ui purkeissaan,
  Kesäpuoti on viimeisiä viikonloppujaan auki,
  huusholli huutaa siivojansa perään,
  mutta taivaalla näkyy SINISTÄ
  ja se saa pienen mielen valoisammaksi.

  Niin valoisaksi, että vedin mekon niskaani,
  korkokengät jalkaani,
  pakkeloin vanhan naamani
  - ja istun Singerin taakse
  INSPIRAATION kera...

  Ensin pitää kyllä miettiä jatkoluovutukset ja
  sen seitsemän asiaa....

  Lämpimin terveisin
  -johanna-

  VastaaPoista
 6. Kiitos lämpimästi, Sari♥

  Sain tämän 7 kohdan haasteen ja tunnustuksen jo Lumiomenalta ja vastasin siihen. Ilmoitin samalla suurella rakkaudella, että en varsinaisesti vastaanota tunnustuksia, mutta yllytyshulluna lähden mukaan kaikkiin haasteisiin. Siis minulle SAA antaa tunnustuksia, ne ilahduttavat minua, mutta arvaat ehkä tai tajuat, että lukutahtini/kirjoittamiseni sekoaa näistä vain entisestään. Torstaina tapahtui jotain, mitä en ole vielä valmis kertomaan blogissani, mutta se liittyy siihen, että olen superstressaaja ja liian kunnianhimoinen. Minulle tuli 'wake up call' ja enää en rieku yöllä blogimaailman ihanuudessa, vaan nukun. Huolehdin koko ajan kaikesta, murehdin, että taivas putoaa ellen ole koko ajan tehokas ja nyt haluan päästä muutoksen tielle. Minä olen minä ilman huippusuoritteita!

  Sari, jos tietäisit, miten vähän ole nukkunut sen jälkeen kun aloitin blogini ystävänpäivänä 2009...ja minulla on vielä varsin iso ja vaativa puutarha sekä mies alituiseen työmatkoilla ja tämä rakas, vanha novascotiannoutajamme, jota rotua tehdessä aikanaan siihen käytettiin myös collieta. Collie hänessä näkyy niin että Olga ei lähde nyt vanhanakaan itse nukkumaan ennen kuin me olemme myös sammuttaneet valot. Olen siis valvottanut myös häntä;-) Nyt ostin hänelle vielä yhden pedin: nivelrikkoiselle koiralle tarkoitetun jättimäisen tummanruskean lampaantaljan, joka on ihan kiinni minun sängyssäni....

  Sari, tulen huomioimaan ja kiittämään sinua tunnustuksestasi eri tavoin kuin muut. Huomaat sen vielä. Meidän yhteistyömme on alkanut ja se jatkukoon!

  ♥:lla Leena Lumi

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille mukavista ja iloiseksi tekevistä kommenteistanne!

  Johanna, olin markkinoilla lauantaina :)

  Leena, sinussa on jotain ihmeellistä ja tuo kirjoituksesi nosti kyyneleet silmiini...pidäthän huolta itsestäsi, että jaksat säteillä edelleen :)

  VastaaPoista