.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Ei ole kiire minnekään

Olen maailmassa omassa hiljaa,
olen turvassa.
Runotalo
Hieno sunnuntai. Auringon paistaessa kuljen rauhassa puutarhani käytävillä. Löydän uusia pieniä kasveja, jotka ovat hyvin kauniita huurteisina valon loistaessa niihin. On hyvä ja turvallinen, rauhaisa olo - ei ole kiire minnekään.


8 kommenttia:

 1. Voi, kuinka ihanaa katsoa huurteisia kuvia, kun täällä on märkää ja kuraista, muta marraskuu on hyvää henkisen levon aikaa, eikö olekin?:)
  Kaunis ja herkkä teksti!

  VastaaPoista
 2. Rauhaa ja hiljaisuutta. Auringonpaistetta ja hyvää oloa. Tässä blogissa tulen käymään usein :-)

  VastaaPoista
 3. Kävin katsomassa onko Runotalo blogilistalla, mutta en ainakaan löytänyt nimellä Runotalo. Jos et ole Blogilistalla, kannattaisi laittaa, moni - kuten minäkin - kulkee sitä kautta blogeihin. Se on ilmainen palvelu, eikä ole suuri homma. Blogilistalta näkee aina heti, kun joku on laittanut jotain uutta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Uuna, kun tulit ja kerroit blogilistasta. En ole tiennyt siitä ja enpä sitten taida siellä olla - tutkin asiaa.
  Marge: hyvä kun muistutat minua marraskuun positiivisista puolista, jotka meinaavat välillä jäädä pimeyden alle. Niin, tämä on hyvää aikaa, tällä on tarkoituksensa - minullekin, joka rakastan kevättä :)

  VastaaPoista
 5. Blogilistalle on tosiaan itse kirjauduttava, et varmaankaan ole siellä, jos et ole sitä tehnyt. Oikeasti - suosittelen :-)

  VastaaPoista
 6. Kävin kirjautumassa, joten nyt olen siellä. Tulipas tästä edistyksellinen päivä minulle ja blogilleni :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis ajtus rauhallisesta omasta maailmasta - kauniiden huurekuvien kera :)

  Mukavaa joulunodotusta sinulle!

  VastaaPoista