.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Arpien avaamisen kauneudesta


Arpien avaamisen kauneudesta


ARPIEN AVAAMISEN KAUNEUDESTA

ajatuksia runopolkuja lakaistessa
Elämä on kuin palapeli, jossa saa paloja paikalleen niin usein kuin itse tahtoo. Jos tahtoo. Usein emme tahdo oikeasti, sopivasti ja rennosti. Pakottamalla ei voi edetä toisten kanssa eikä itsensäkään kanssa. Vapaaehtoisuus on tapa, jolla voi kohdella itseään ja omaa sisintään, jos tahtoo edistyä oman itsensä tutustumisen ja löytämisen polulla. 


Sydämeni avautuu vastaanottamaan elämän - maksaruoho voimapuutarhassa

Ei ole helppoa tutustua itseensä; katsella avoimin ja rehellisin silmin omia arpiaan, omia tekemisiään ja ajatuksiaan. Sellainen saa arvet avautumaan ja niistä vuotaa esiin sellaista, mitä ei tahtoisi katsoa eikä nähdä. Mieluummin antaisi niiden olla hautumassa hiljaa pinnan alla ja piilossa. 


Tahdon elää - pioni voimapuutarhassa

Toisaalta sieltä arpien avaamisen moskan ja jätteen joukosta, voi löytyä pieniä hohtavia aarteita, joiden olemassaolosta ei edes tiennyt. Niistä voi löytyä osasia, jotka auttavat kokoamaan palapeliä täydellisemmäksi.


Sydämeni janoaa hetken kauneutta - orvokki voimapuutarhassa pakkasessa

Ehkä muistaa jotain minkä oli jo unohtanut, jonkin kauniin asian omasta itsestä, jota ei tiennyt enää olevankaan. Muisto oli hautautunut kaiken likaisen ja ruman alle eikä sitä uskaltanut tuoda esille, ettei se hajoaisi, katoaisi avaruuteen ja tuulen mukana taivaisiin.


Olen onnellinen siitä että olen olemassa - harjaneilikka voimapuutarhassa

Ihminen on herkkä pieni olento. Hauras arpineen ja haavoineen. Ja niin kaunis kuitenkin siinä kaikessa hauraudessaan. Miten kaunis.  henkilökohtaiset voimakortit

HENKILÖKOHTAISET VOIMAKORTIT

Voimakorttipakkaus sisältää 10 pientä voimakorttia, pitkän voimarunon,
listan pakan energioista ja voimakorttien käyttöohjeet.


tule lakaisemaan voimapuutarhasi polkuja - tilaa ilmainen voimakirje

Tule lakaisemaan voimapuutarhasi runopolkuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti