.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 27. tammikuuta 2017

Anna sen syntyä
Viikon 5 voimaruno on 

ANNA SEN SYNTYÄ


Seuraava kirjoitus liittyy aiheeseen:

NÄE MAHDOLLISUUTESI
HYVÄKSY TYHJYYSPOLTTOPUUT JA TINTITKulkiessasi polkuasi kohtaat välillä esteitä ja eksyt sivupoluille. Toisinaan polkusi voi kadota kokonaan näkymättömiin. Ehkä laskeuduit alas vuorelta ja vaellat nyt laakson pohjalla pensaikossa. Siksi et pysty näkemään miten pitkälle olet jo edennyt. Miten selviät tyhjyyden hetkistä? 


Minulla oli tyhjyyden hetki. Voimaruno ei tahtonut syntyä. Se oli pelottavaa ja huolestuin: Joko olen kirjoittanut kaikki voimarunoni?

Päätin pitää tauon: Hain sylillisen polttopuita tuvan takkaa varten, vein tinteille ja oraville lisää siemeniä ja hain postin laatikosta. Palasin sisälle virkistyneenä. Keitin kupillisen kahvia ja sen jälkeen tuntui, että voisin jatkaa. Tuttuun tapaani tein mind mapin (mielleyhtymäkartan) voimaruno-ongelmasta ja sain ajatuksiini selkeyttä.

Tämä kaikki tapahtui noin vuosi sitten. Silloin kirjoitin uudenlaiset voimarunot viikon voimakortteja varten ja se oli piristävää. Yhä vieläkin tulee hetkiä, jolloin voimarunon syntyminen takkuaa. Silloin kirjoitan ensin jotain muuta, sellaista minkä syntymisestä ei ole lainkaan paineita. Rentouduttuani huomaan runojen taas virtaavan vapaammin. Nykyään kirjoitan lähes päivittäin päiväkirjan tapaista ideakirjaa, jonne kirjaan kaikki oivallukset ja yhdistelen niitä nuolilla & lisään piirroksia.


voimakortti pohjantähti köynnösruusu


Kuljen yhä pidemmälle sieluni maisemaan 
enkä ota pois hetkeäkään siitä mitä olen elänyt
matkani on ollut tarkoituksellinen
että pääsisin tähän pisteeseen missä olen tänään
että olisin se mikä olen 
sillä muuten olisin joku toinen
HENGITYS JA MEREN AALLOTJokaiselle tulee tyhjyyden hetkiä, jotka pysäyttävät. Ne kuuluvat elämään kuten hengittäminen ja vuodenaikojen vaihtelut. Kaikessa on sama liike. Jos liikettä ei olisi, kaikki pysähtyisi paikoilleen. Jos ei tule uudistavaa taukoa, ei synny uutta. 

Älä pelkää kohdata tyhjyyttä. Sisään ja ulos hengityksen välissä on upea hetki, jolloin ikuisuus on hetken läsnä. Kaikki on hyvällä tavalla pysähdyksissä. Saman hetken voit tunnistaa meren aalloissa.

Luin Neale Donald Walschin kirjasta, että keskittymällä omaan sisäänhengitykseen voi saada tilaa uusille oivalluksille. Ne syntyvät tuossa tilassa kuin itsestään, kun unohtaa itsensä ja kadottaa mielen jatkuvan puheen.


kaikella on aikansaKaikilla asioilla ja tapahtumilla 
on oma aikansa ja paikkansa
milloin niiden on määrä tapahtua

Tänään ei voi tapahtua sitä 
minkä kuuluisi tapahtua 
vasta vuoden kuluttua
eikä eilen ole voinut tapahtua sitä
mikä on totta vasta tänään
LUOTA LUONTAISEEN RYTMIIN


Mieli urautuu helposti. Jäät kiinni toistuviin kaavoihin ja rutiineihin. Tyhjillä pysähtymisen hetkillä on tarkoituksensa. Odota rauhassa ja luottavaisena. Uudet oivallukset saapuvat yhtä luonnollisesti kuin seuraava hengitys tai meren aallot. Niitä ei tarvitse eikä voi pakottaa. Niillä on luontainen rytmi, joka toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla kun et yritä yhtään mitään.illakkoKaarevalla sillalla asustaa hiljaisuus
avaimet tänne kätketyt
ikuisesti pysähtää maisemaan kulkija uus
laittaa avaimen paikoilleen
ottaa lukon mukaansa
palaa yhä uudelleen 
avaten lukon

oven hiljaisuuden

PÄÄSTÄ IRTI JA OLE AVOIN


Päästä rohkeasti irti asioista, jotka eivät etene haluamallasi tavalla. Anna niiden odottaa rauhassa ja keskity tekemään jotain muuta. Tee asioita, jotka rentouttavat ja tuovat sinulle hyvää mieltä. Jos on mahdollista, lähde hetkeksi ulos tai tee jotain mistä todella nautit. Ole valmis ja avoin uusille ajatuksille kun palaat takaisin tehtäväsi ääreen.

Voit lähteä pääpolultasi pienelle sivupolulle ja huomata, että mutkainen pieni sivupolku oli parempi reitti. Opit uutta matkasi varrella ja palaat innostuneena pääpolullesi. Voit luottaa prosessiin: Olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan kunhan et väkisin yritä mihinkään suuntaan. Kulje rennosti luottaen virran myötä ja näe ympärilläsi olevat mahdollisuudet. Hyväksy hidastukset ja pysähtyneet tyhjyyden hetket.
- lakaisen voimapuutarhani polkuja - 

4 kommenttia:

 1. Kiitos. Lukiessa sain takaisin mielenrauhaani, kun oloni on jostain syystä jo pidempään odottava ja jännittynyt. Ehkä tämä on juuri tuo tyhjä tila, joka olisi vain hyväksyttävä. Hengitettävä rauhassa. Antaa asioiden tulla, kun on aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Leenu. Olen aika varma, että kyse on juuri tuosta tyhjästä tilasta, jossa kaikki syntyy itsestään. Silloin on oltava itse poissa tieltä, ettei häiritse prosessia, joka toimii luonnostaan. Joskus on rankkaa odottaa ja olla sekaantumatta omiin kuvioihin. Olen kokenut, että sitten kun päästän irti, tulee vastaus ihmeellisenä, kuin välähdyksenä. Usein en edes oikein tiedä mitä odotan - ehkä seuraavaa askelmaa, joka rakentuu näkymättömänä edessäni ♥

   Poista
 2. Miten koskettavan herkät kuvat olet saanutkaan tähän ajanjaksoon!
  Tyhjyyden hetket... on rakentavaa ja jopa rentouttavaa. Saa olla ns.poissaolevana. Minua ainakin kosketti
  nämä luvut,jotka olet kirjoittanut. Siitä hetkestä tulee voimaantuminen.
  Linturikasta viikonloppua pihalintujen bongailujen myötä! Pakkasterveisin; Anna-Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi Anna-Mari. Katsoin kuvat uudelleen ajatuksella. Niissä on jotain rikkonaisuutta, joka on silti hyvä asia ja luonnollista. Nykypäivän melskeestä ja kiireestä on hyväkin olla välillä poissa. Antaa lupa tyhjyydelle, uskaltaa olla siinä hiljaisuudessa ja olla rauhassa. Hyvä, että mainitset linnut: eilen kävelin ulkona mielen tyhjennyksellä. Pyrin olemaan yhtä kaiken luonnon kanssa. Huomasin sellaista mitä en ole aiemmin huomannut: Aurinko paistoi tintin siipien läpi kun tintti pyrähti lentoon - siivissä loistivat sateenkaaren kaikki värit ♥ Nautitaan kaikista ihmeistä, ollaan tyhjyyden tilassa, että voisimme kokea enemmän, että meihin mahtuisi jotain kaunista :)

   Poista