.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Mini voimarunokortteja työyhteisöihin, opiskelijaryhmiin ja hoitoloihin

Tässä ovat uudet minikokoiset ( 70 x 28mm) voimarunokortit. 10 erilaista voimarunoa ja kuvaa voimapuutarhasta. Tässä käyttövinkkejä:


  • voit antaa kortteja pikkumuistamisena opiskelijoillesi, työntekijöillesi tai asiakkaillesi
  • ryhmässä (palaverit, koulutukset): Jokainen vetää nipusta yhden kortin ja lukee saamansa viestin ääneen. Kortit voidaan palauttaa nippuun seuraavaa käyttökertaa varten.
  • työpaikalla tai koulutustilassa kortin voi laittaa näkyvälle paikalle päivän tai viikon alun piristykseksi
  • hoitolassa asiakkaan voi antaa valita itselleen yhden kortin hoidon jälkeen kauniista kannellisesta purkista
  • kukkakaupassa tai sisustuskaupassa kortin voi antaa asiakkaalle mukaan paketin koristeeksiMyyntierässä on 50 kpl kortteja, hinta 24,90€. Yhden kortin hinta on n. 50 senttiä. Kukkien omaan kauppaan tutustumaan ja tilaamaan pääset tästä.

Suoramyyntinä voimapuutarhassa myyn pienempiäkin nippuja. Voimapuutarhan on tarkoitus avautua kesäkuun alussa ryhmille tilauksesta. Ryhmässä on oltava vähintään 4 henkilöä. Olen  suunnitellut, että voimapuutarhan tutustumiskierrokselle pääsee ilmaiseksi. Lisäksi on tulossa valinnainen maksullinen ohjelma, mutta kerron siitä heti kun tiedän itsekin tarkemmin. 

Voimapuutarhassa käydessäsi voit vierailla samalla Seitsemisen kansallispuistossa, joka sijaitsee ihan kotinurkillamme. Myös majoittuminen ja yöpyminen on mahdollista Seitsemisen lähiympäristössä.Kaikissa mini voimarunokorteissa on tämä sama teksti ja kuva takana.

Tutustu myös uusiin Voimaruno pikkukortteihin. Ne ovat saaneet hyvää palautetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti