.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 10. kesäkuuta 2013

IDEA Vanha albumi & voimakortit


Voimakortteja on kiva laittaa kauniisti esille. Olen käyttänyt tätä vanhaa valokuva-albumia, jonka löysin kauan sitten kirpparilta. Eteisen pöydällä huonekuusen alla on sopiva paikka. Siinä voimakortit ilahduttavat kulkijoita mennen tullen.On mukavaa saada vanha kaunis albumi näkyviin laatikoiden kätköistä. Näinhän voi pitää esillä myös valokuvia tai vanhoja kortteja. Mustavalkoiset voimakortitkin sopivat vanhaan albumiin hyvin.

Yksinkertainen ripustusidea melkein mihin tahansa, mutta voimakorteillekin erittäin sopiva konsti.
Toukokuun voimakortit

julkaistaan 

N Y T !
Valkein siivin 


Valkoinen on puhdas väri. 

Voin aina aloittaa uudelleen 
kuin taiteilija valkealta kankaalta. 
Voin maalata elämäni taideteokseen
haluamani värit. 
Jokainen päivä on uusi mahdollisuus.Ihana matka

Olen ihmeellisellä matkalla. 
Kuljen ihastellen maisemia, 
pieniä ihmeitä ja omaa itseäni.
Pysähdyn usein huomatakseni 
kaiken arvokkuuden. 
Kiitän tästä ihanasta matkasta. 
Kuin sinitaivas

Sininen taivas heijastuu kaikessa ympärilläni. 
Voin hengittää vapaasti sinisen taivaan avaruutta. 
Olen vapaa olemaan läsnä omassa elämässäni.

Iloa


Keväisessä luonnossa voin kokea paljon iloa. 
Kaikki pienet silmut tervehtivät minua
täynnä eloisuutta ja tahtoa elää. 
Voin imeä elämänvoimaa silmuista itseeni.Kesäkuun kortit julkaisen kunhan tilaajat ovat ensin ehtineet avata jokaisen korttikäärönsä. Heinäkuun voimakortit postitan kesäkuun viimeisen viikon aikana. Jos tahdot tilata arjen piristeeksi itsellesi tai lahjaksi ystävälle niin suuntaa nettipuotiini.

Pian on valmiina puolen vuoden pakka voimakortteja heillä, jotka ovat keränneet tammikuusta asti. Marras - joulukuussa laitan nettipuotiin myyntiin kokonaisia pakkoja sekä täydennysnippuja saa pyydettäessä myöhemminkin, jos on jäänyt kuukausia väliin.

Olen kehitellyt mielessäni vuoden 2014 voimapuutarha kortteja, joten jatkoa on luvassa. Nyt ajattelen, että syntyisi postikorttikokoiset voimakortit. Lisäksi  jalostan tätä nykyistä ideaani vielä vähän pidemmälle. Kerron lisää kunhan tiedän itsekin tarkemmin.

Ps. Tuosta vanhasta albumista alkoi äitini TuuliHelmi yrityksen askeleet kohti käsintehtyjä kirjoja ja albumeita. Saimme albumista yhteisen idean ja valmistimme yhteistyössä pikkuenkelin kirjoja. Minä runoilin ja piirsin kuvat. Kaikki alkaa jostain. Usein yllättävän pienestä.


2 kommenttia:

  1. Ihania! Kiva idea tuo albumi, miksi pitää kaunis albumi kaapissa. Taidan lähteä tästä kaivamaan omia albumejani esille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein aloin miettimään mitä kaikkea muuta kaunista on piilotettuna kaapeissa...Ainakin vuorollaan voisivat kaikki kivat jutut olla näkösällä :)

      Poista