.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Matkallani kohti Runotaloa


Tahdon rauhoittaa tämän Runotaloblogin kokonaan voimauttaville ja läsnäoleville puutarhakuville ja mietelmille. En halua tuoda tänne liikaa kaupallisuutta. Tahdon lukijoideni kokevan, että täältä löytyy voimauttava rauha ja hyvä mieli ihan ilmaiseksi ilman ostopakkoa. Jatkossa liitän sivumarginaaliin pieniä viestejä nettikaupan uutuuksista, mutta varsinaisesti kerron kaupan tuotteista Ollaan Runotalossa blogissani. Jos tahdot jatkossa seurata nettikaupan ja Runotalon yritystoiminnan etenemistä niin liity lukijaksi Ollaan Runotalossa blogiini. Nettikauppaan on tulossa postituslista elokuun alkupuolella, joten sen tilaamalla voi myös jatkossa saada tiedon uutuuksista.Tämä kerran vielä laitan tänne kuitenkin nyt nettikauppaan liittyvän postauksen. Nettikauppa on nyt valmis ja kaupassa on pieni valikoima voimauttavia tuotteita. Sieltä löytyvät yllä kuvatut voimakortit, mustavalkoiset puutarha-aiheiset ja värikkäät Afrikka-kortit kumpaistakin kahta eri kokoa. Näitä myyn normaaliin tapaan ja tilaan lisää jos varastot ehtyvät.Tässä kuvassa on kortin takaosa eli vain ylänurkassa on pieni teksti, muuten kortin takaosa on täysin puhdas kirjoittamista varten.Nettikaupassa on tuotteita, jotka ovat 20 kpl:n eriä. Näissä erissä jokainen tuote on uniikki yksilö eli ne myydään yksittäin. Haluan näissä erissä säilyttää yllätyksellisyyden ja samalla myös luomisen vapauden. Kauppaan voi tulla uusi erä samantapaisia tuotteita, mutta osa kankaista saattaa olla ainutkertaisia kierrätettyjä pöytäliinoja tai vaikkapa essuja. Nämä kirjat olen tarkoittanut voimakirjoiksi.Tässä kuvassa on muutama Voimapussukka 20 kpl:n sarjasta. Runotalon voimauttava puutarha liittyy näihin hauskasti. Olen ihmetellyt miksi haluan kerätä puutarhastani erilaisia kuivia kukkia ja siemenkotia. Nyt se selvisi. Voimakirjan välissä lähtee vastaanottajalle Runotalon voimauttava kasvinosa ja Voimapussukassa on mukana muutamia siemeniä, jotka olen itse valinnut puutarhani voimauttavista kasveista.

Olen nauttinut tavattomasti tästä kehittelytyöstä kaupan kanssa. Tunnen olevani oikealla tiellä. Luovuuteni ja mielikuvitukseni ovat minun elämänvoimaani parhaimmillaan, joten minun on löydettävä itselleni aikaa toteuttaa niitä. Samalla saan tehdä yhteistyötä muiden luovien ja lahjakkaiden ihmisten kanssa.

Kaikkein hartain toiveeni on ollut jo useita vuosia auttaa ihmisiä löytämään oma sisäinen voimansa. Koen, että olen löytänyt oman voimani luonnon ja läsnäolevan hiljaisuuden avulla. Maailmassa on paljon kaunista kaikesta huolimatta. Uskon, että mitä enemmän huomaamme pienet tärkeät asiat sitä paremmalta meistä tuntuu elää omaa elämäämme joka hetki. Sitä varten olen luonut voimakortit ja siksi rakennan yhä Runotaloa sinnikkäästi vuodesta toiseen, että minulla olisi tarjota ihmisille paikka, jossa ammentaa voimaa läsnäolosta.

Kiitos sinulle lukijani, että olet kanssani tällä matkallani kohti Runotaloa.6 kommenttia:

 1. Sari, sinä olet sitten ihana :)
  Aina tulen blogiisi mielelläni, se on rauhallinen hiljaisuuden ja voiman satama. Viivyn nautin ja mietin, kommenttien kirjoittaminen on joskus vaikeaa. Nautin sivuistasi suunnattoman paljon, annat niillä paljon iloa ja vahvistusta omille pohdinnoilleni. Voimaa viikkoosi.
  Ps. vierailen aina katselemassa muissakin blogeissasi, ihailen ideoitasi ja uskoasi unelmiisi. Ne kantavat ihan varmasti, uskon niin :)

  VastaaPoista
 2. Oi, sinä olet saanut jo niin paljon aikaan sinne voimataloosi..
  Pussakat näyttävät suloisilta..

  Haaluaisin poiketa joskus siellä voimatalossasi..
  Milloin se on tarkoitus avata?

  VastaaPoista
 3. Valokki, kiitollisuus täyttää mieleni. On ihanaa tietää, että löydät täältä iloa ja vahvistusta. Puolestasi annat itsekin paljon, sillä sinusta huokuu lämmin ystävällisyys. Voimaa myös sinun viikkoosi Valokki, hymyn kera :)

  VastaaPoista
 4. Hanne, kiitos kun vahvistat minua.
  Oikea Runotalo on vielä hirsikasana, kun en ole löytänyt sopivaa paikkaa...olen kyllä ajatellut aloittaa eräässä toisessa paikassa eli "vara-runotalossa" voimauttavien viikonloppukurssien merkeissä :)

  Oikeaan Runotaloon pääsee toivottavasti pian...oikeastaan se on tavallaan jo olemassa - ei vain vielä silmin nähtävillä ;)

  VastaaPoista
 5. Odotan innolla...
  Ehkä ens kesänä toi seuraavana voimaannuttavat kurssit, viikonloput jo...

  Tämäkin sinun blogisi jo voimaannuttaa..

  VastaaPoista
 6. Hanne, minulla on tunne, että olemme vauhtipyörässä, joka kiitää valonnopeudella kohti mitä tahansa mistä haaveilemme...tapaamisiin Runotalossa :)

  VastaaPoista