.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Voimakortti-ideointi arvonta 30.6.2011 saakka


Voimakortit odottelevat pahvilaatikossa nettikaupan valmistumista. Toivon, että kauppa saadaan pian avatuksi. Kuvassa oikeassa alareunassa on myös pieniä voimatarroja, joita vielä kehittelen.

Voimakorttien käyttöideoita

* postikortteina ystäville
* pikkukortti pakettikorttina tai kirjanmerkkinä
* kehystettynä pieneksi tauluksi
* itselle yöpöydälle tai työpöydälle koko pakka - voi arpoa satunnaisen kortin ja saada yhteyden omaan sisimpäänsä tai saada voimaa kauniista kuvasta pysähtyessään sen äärelle
* pikkukorteilla voi yllättäen ilahduttaa tapaamiaan ihmisiä
* työyhteisöissä voi antaa ihmisten valita pakasta satunnaisesti itselleen kortin (kokeilin ja moni ilahtui)
* työyhteisön voimauttaminen positiivisella palautteella (jokainen saa valita yhden kortin, kortin taakse kirjoitetaan oma nimi, kortti kiertoon ja jokainen kirjoittaa kortin omistajalle kannustavan palautteen tai asian jota arvostaa henkilössä, kortti palautuu lopulta takaisin omistajalleen)

Keksittekö vielä uusia käyttöideoita voimakorteille? Arvon kaikkien ideoineiden kesken kolmelle mahdollisuuden valita itselleen 10 haluamaansa pikkuvoimakorttia. Aikaa osallistua on kesäkuun loppuun saakka. Nautin joukkoluovuuden leikkimielisestä ja ihmeellisestä voimasta, joten jokaisella on lupa jatkaa vapaasti eteenpäin toisen kirjoittaman voimakortti-idean kehittelyä. Ketjuun saa osallistua useammankin  kerran jos tahtoo. Huomioithan, että saatan käyttää ideaa jatkossa voimakorttieni yhteydessä.

Minua kiinnostaa myös millaisia voimakortteja tahtoisitte jatkossa. Kiinnostaisiko jouluiset voimakortit? Entä kierrätettävät voimakortit, jotka vaeltaisivat lompakosta toiseen ympäri maailmaa kuljettaen rauhan ja onnellisuuden viestiä mukanaan?

Entäpä kiinnostaisiko mahdollisuus lähteä kanssani ikimetsään tai Runotalo puutarhaan kuvaamaan omat voimakorttisi? Olen kehitellyt voimakortti-kurssia. Päivä olisi kokemus läsnäoloa, hiljaisuutta, pysähtymistä, joka johdattaisi omien voimakorttiesi syntymiseen. Tavoitteena voimauttava elämys, joka kantaa vielä pitkään arjessakin kun omat voimakorttisi toimivat muistuttajina.

Toivotan voimauttavaa viikonloppua!


14 kommenttia:

 1. Rakentaisin kortin ympärille pienen kotialttarin, meditointipaikan. Jokainen voi tehdä alttarista omannäköisensä - kivi, kynttilä, sulka, muu aarre siihen vierelle... Itse olen sellainen hörhö, että mm. tiibetiläiset soivat kulhot ja tuoksuöljyt vetoavat minuun. :D Lupaan laittaa, sari, sinulle kuvan koti"alttaristani", kunhan saan hommattua voimakorttejasi ensin.

  Muihin kysymyksiin. Jouluisetvoimakortit eivät juuri nyt tunnu puhuttelevilta. Kierrätysajatus sen sijaan vetoaa. Ideasi yhteisestä voimakorttisessioista on UPEA! Ikimetsä, hiljaisuus...

  VastaaPoista
 2. Sari, minulla ei ole nyt yhtään ideaa. Se on ennenkuulumatonta! Olen taas elänyt liian kiihkeästi kirjoja, puutarhaa, kaikkea...Tarvitsen nyt voimaannuttavia kortteja. Tarvitsen myös viestikortteja ystäville. Postita minulle 10 kappaleen nippu Olla elossa -kortteja! Se on kortti joka sopii kaikkiin onnitteluihin ja omalle itselle muistutukseksi, että olen elossa, mutta minun ei tarvitse nousta kaikkiin juniin vaan voin vaikka katsella tuota korttia ja olla vaan. Ja kuunnella kuinka lehdokki jo valmistautuu sydänsuven yöjuhlaansa...

  VastaaPoista
 3. Muuten, onko Hiljaisuuden kortteja enää jäljellä?

  VastaaPoista
 4. Yhtäkkiä tuli mieleeni sellainen pieni voimakorttikirjanen, jossa kauniita ajatelmia tai jotain vastaavaa. Monet runot ovat sydäntäni lähellä ja kirjoittelen itsekin sillointällöin pieniä runoja. Joitakin runojani olen laittanut omaan blogiini, joten tervetuloa sinne vierailulle :o)

  VastaaPoista
 5. Minä pitäisi korttia "kirjanmerkkinä" kalenterini välissä. Taustapuolelle voisin hätätapauksessa tehdä fiksuja muistiinpanojakin.

  =) Helmi

  VastaaPoista
 6. Liiolii, hienoa, että saan nähdä kotialttarisi. Senhän voisi vaikka laittaa linkillä täältä blogistani sinun blogiisi sitten kun on ajankohtaista. Idea on hyvä ja mieleni tekeekin kehitellä sitä jotenkin eteenpäin...ehkä nettikauppaan ilmestyy voimallisia pieniä kynttilöitä tms. Hiljaisuuden kortteja on kyllä jäljellä, ne eivät tule kauppaan, mutta niitä myyn samaan hintaan kuin näitä uusiakin pikkukortteja sen mitä varastoa on jäljellä.

  Leena, niin tosiaan, joskus me elämme muistamatta että elämme :) Soveltuu todella hyvin pakettikortiksi minustakin.

  Latindance, kirjanen on ollut pitkään mielessäni mutta ei ole vielä saanut lopullista muotoaan - varmasti jossain vaiheessa toteutuu. Poikkean kylässä viimeistään viikonloppuna ajan kanssa blogissasi.

  Helmi, oikein ihana ajatus - nimenomaan kalenterin väliin...testaisinko itselleni jo huomenna työkalenteriini, mutta minkä valitsen ;)

  VastaaPoista
 7. Hyviä ideoita jo tässä muut esitelleetkin, käyntikorttina toimisi mainiosti myös.
  Omien voimakorttien kuvaaminen ja hiljentyminen kuulostaa hyvälle idealle.

  VastaaPoista
 8. MInä voisin ajatella sujauttelevani voimakortteja huomaamatta ystävien, tuttujen, ohikulkijoidenkin, työkavereiden, tarhatätien, opettajien, äitien , isien, kaikkien taskuihin....niitä pitäisin aina pakan mukanani siltä varalta, että huomaan jonkun lähelläni sellaista tarvitsevan.

  Omalla yöpöydällä olisi kaunis rasia, josta nostaisin jokaiseen päivääni oman voimakortin!

  Joulukalenterityyppinen voimaannuttavien ajatusten kalenteri.....

  Ihania nämä korttisi ovat!!!♥♥♥

  VastaaPoista
 9. Leenamarketta, tarkoititkohan, että käyttäisin itse Runotalon käyntikorttina vai olisiko mahdollista että teettäisin jollekin haluavalle käyntikortit hänen yhteystiedoillaan. Ideaa on kyllä. Pikkukortti on nimenomaan käyntikorttikokoa. Sopii lompakkoonkin. Mukavaa, että pidät kurssi-ideastani.

  Tinttarus, sujauttelu olisi varmasti ilahduttavaa ja yllättävääkin. Kaunis rasia toisi korteille lisäarvoa. Hyvä ajatus.
  Kalenteri voisi ollakin hauska joulukalenterityylillä...sehän voisi olla mikä kuukausi tahansa...voimakalenteri...tästä minä taidan tykätä - saas nähdä. Kiitos :)

  VastaaPoista
 10. Minä laitan aina jonkin voimakortin jääkaapin oveen.
  Sitten, pidän lukemani kirjanmerkkinä kirjaan sopivaa voimakorttia.
  oliko näistä ideoista apua?

  VastaaPoista
 11. Oma voimakortti kiinnostaa aina, tosin en tiedä uskonko niihin, mutta ehkä ne auttavat jos oma usko loppuu (naurua) Kiva tämä blogisi:)

  VastaaPoista
 12. Yks mikä mulla nousi mieleen, on toi raamatun jakeet, kirjamerkkinä.

  Voimakortteja, jonka matkaan on laitettu pikkupussi kuivatettua kukkia.

  VastaaPoista
 13. Hmm... Seinäkalenteri voimakuvista... senhän voisi vaikka tehdä itse... 12 kaunista voimaannuttavaa kuvaa ja alle vaan väkertäisi kunkin kuukauden tiedot... pikkujoululahjaidea... niitähän voisi sitten tässä kesän ja syksyn aikana väkertää vaikka aamusta iltaan ;)! Tätä ajatusta täytyy kehitellä...

  VastaaPoista
 14. Anna, nyt minulla on jääkaapin ovessa kaksi pientä voimakorttia- aamulla oli ihan hyvä tunne, kun luin ovea avatessa tekstin Olen onnellinen. Kirjanmerkki on hyvä ajatus.

  Mustaleski, minä ajattelen, että voimakortit ovat tehokkaita sille joka niihin uskoo - ne auttavat nostamaan vastauksia omasta sisimmästä...tästäpä sain idean, että voisin tehdä postauksen siitä mitä itse ajattelen voimakorteista yleensäkin, nyt sait minut inspiroiduksi ;)

  Misu, erityisen hauskaa, että ehdotit kuivattuja kukkia mukaan, sillä minä olen jo ideoinut sitä vähäsen...Runotalon puutarhan kukkiahan riittää vaikka kuinka. Raamatun jakeet taitavat olla vapaasti käytettävissä, joten sekin on käyttökelpoinen idea. Ehkä sellaisia jo onkin olemassa, en tiedä varmasti.

  Annikki, seinäkalenteria olen miettinyt itsekin ja voisin haluta sellaisen itsellenikin. Painattamalla sellaisen kyllä saisi myös...itse askarrellen voisi vaikka vaihtaa kortteja aina fiiliksen mukaan.

  Kiitos kaikille luovuudestanne :) :)

  Vielä on aikaa muutamia päiviä osallistua.

  VastaaPoista