.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 20. marraskuuta 2010

Lauantain VoimakorttiNäen kaikki mahdollisuuteni


5 kommenttia:

 1. Tähän pitäisi opetella, niin helposti keskittyy esteisiin. Mahdollisuuksiinkin on niin monta reittiä ettei kannata jäädä katsomaan sitä tietä missä on tukos :) Kiitos sinulle ajatuksesta <3

  VastaaPoista
 2. Aina on kaarisilta, jonka yli selvityä. Ja vanha uskomus tietää, että kaarisillan ylittäminen puhdistaa sielua. Ja se todellakin auttaa näkemään kaikki mahdollisuudet, myös ne kätkössä olevat.

  Sari, ihanaa, vahvaa viikonloppua sinulle♥

  VastaaPoista
 3. <3 Kiitos jälleen voimaa antavasta ajatuksesta. Niin kauniin kuvan kera uskon vahvasti, että muistavani tämän heikkoina hetkinäni. Flunssaisen tunnelman takaa toivotan sinulle hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Tämän kun muistaisi silloin, kun tuntuu epätoivoiselta eikä näe mitään mahdollisuuksia.
  Olisi kiva tietää missä eri mahdollisuudet ovat piilossa, mistä ne löytää...

  VastaaPoista
 5. Marie, samoin yritän itsekin ajatella, että perille pääsee montaa reittiä ja jokainen reitti on oikea omalla tavallaan.

  Leena, kaarisilta puuttuu omasta puutarhastani ja olen haaveillut siitä, edes pieni olisi hyvä olla - sitten kulkisin sitä edestakaisin sielua puhdistaen :)

  Marina, toivottavasti flunssa jo alkaa helpottaa. Kuvan kaarisilta löytyy Tampereelta Hatanpäältä Arboretumista, jossa on paljon muutakin kaunista nähtävää.

  Hippityttö, ajattelen, että mahdollisuudet ovat usein niin lähellä, liian lähellä ja itsestäänselviä, että siksi meidän on niitä vaikea nähdä. Pysähtyminen saattaa auttaa näkemään ja luottamus omaan sisimmän ääneen.

  Toivon kaunista alkavaa viikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista