.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Katsoa maailmaa värimintun silmin

Ruskean kullan maassa
minä odotan sinua ystäväni.
En tahdo mitään muuta
kuin vain olla.
Ihan rauhassa - kahden.
Runotalo

Joinain hetkinä
tunnen niin suurta kiitollisuutta,
etten tiedä miten päin olisin.
- Kuten tänään -
Runotalo
Kuljen ovista, kuljen ikkunoista.
Katson maailmaa omalla tavallani.
Runotalo


Tänään on ihan oikeasti kylmää ja ihan oikeasti lunta on todellakin paljon, paljon! Katselen ympärilleni ja ihmettelen näkymää: kaikki puutarhaystäväni ovat piilossa lumen alla. Tiedän, että odottavat siellä jo kovasti kevään tuloa - aivan kuten minäkin. On kuitenkin joitain uskaliaita, jotka ovat jääneet hangen päälle. Muutamia kuivuneitä värimintun kukintoja sinnittelee edelleen tuulessa ja tuiskussa. Osa niistä on jo kellahtanut sinne sun tänne.
Astun ensimmäisen askeleen ja ymmärrän, että lunta on paljon enemmän kuin ensi näkemältä ajattelin. Kahlaan lumessa ja lopulta olen jo kaivautunut itsekin mukavasti lumeen, kun kuvaan minttuja eri suunnista. Hetkeksi unohdan kylmyyden ja pääsen taas siihen kummalliseen hetkeen jolloin kaikki pysähtyy ja murheet unohtuvat. Tässä on hyvä olla; lumen sylissä väriminttujen hymyillessä kilpaa kanssani. Tästäpä aloitan uuden viikon ja päätän taas katsoa maailmaa uudella erilaisella tavalla, vaikkapa värimintun silmin - uskon, että se tulee näyttäytymään oikein hauskana. Hyvää viikon alkua :)3 kommenttia:

 1. Samoin sinulle , hyvää viikon alkua..
  minulle se tarkoittaa hiihtolomaa...

  kauniita ajatuksia ja sanoja taas saan sinulta lukea...väriminttukin on kuihtuneenakin viehättävä...

  VastaaPoista
 2. Ihana ajatus sinulta tuo, että "Joinain hetkinä
  tunnen niin suurta kiitollisuutta,
  etten tiedä miten päin olisin.
  - Kuten tänään -"
  Ajatus muistuttaa minua siitä, että kiitollinen ihminen on onnellinen <3
  Toivottelenkin kiitollisuutta ja onnellisuutta oikein roppakaupalla viikkoosi! Koitetaan kestää tätä talven kylmyyttä vielä hetken - kevät on jo matkalla tänne : )

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kumpaisellekin kommenteista Hanne ja Carita. Hannelle ihanaa lomaa myöskin. Tänään töissä välillä muistin luvanneeni katsoa maailmaa värimintun silmin ja se hassu ajatus sai minut hymyilemään itsekseni. On virkistävää hymyillä itsekseen :) Kiitollisuus on hyvä tunne ja se kasvattaa onnellisuuden tunnetta. Nyt ollaan kiitollisia auringon pilkahduksista ja päivän pitenemisestä ainakin.

  VastaaPoista