.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 31. heinäkuuta 2009

Puutarhassakin tapahtuu

Viime syksynä istutin nämä Lollypop liljat, jotka juuri nyt aukaisevat ihanat kukkansa. Jostain kumman syystä myyrät jättivät nämä syömättä, vaikka näiden vierestä ne söivät mm. pesäkuusen ihan paljaaksi. Kohta saa taas miettiä mitä liljoja istuttaisi tänä syksynä. Joka syksy innostun laittamaan vähän lisää. Liljoja voi onneksi istuttaa myös keväällä.


5 kommenttia:

 1. ihana kuva, siitä saisi vaikka taulun =)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Muista vahtia liljakukkoja, etteivät pääse nakertamaan koko upeutta pilalle!

  VastaaPoista
 3. Pompin ylös alas ilosta, kun huomasin että tänne on tullut ihka oikeita kommentteja. Laitan profiiliin lisäyksen, että myös kuvia saa vapaasti käyttää. Puutarhakuvia tulee varmasti lisää.Liljakukkoja ei ole muutamaan vuoteen näkynyt. Ovat kyllä ikäviä otuksia!

  VastaaPoista
 4. Oisko tuo lilja myrkyllinen? Ehkä ne myyrät on sen verran fiksuja etteivät sen takia kajoa noihin kaunokaisiin tai sitten niillä on harvinaisen hyvä silmä kauneudelle!

  VastaaPoista
 5. Ennen muinoin taisivat jossain syödäkin liljan sipuleita. Pikarililja on myrkyllinen ja karkoittaa myyrät -tai sitten ei.

  VastaaPoista