.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Mielen voimatreeni vko 1: Mitä sinä oikein kelailet?




Mielen voimatreenissä vahvistetaan näkymättömiä lihaksia, jotka lisäävät hyvinvointia ja auttavat jaksamaan paremmin. Lähde mukaan treenaamaan: Luvassa on 8 viikkoa mielen voimatreeniä. Julkaisen uuden viikkoharjoituksen maanantai-iltaisin. Voit tehdä muistiinpanoja omista kokemuksistasi treenin aikana, jolloin syvennät samalla itsetuntemustasi.



VOIMATREENI 

VKO 1

MITÄ SINÄ OIKEIN KELAILET?



"Hei, minä olen tässä." Niin usein hukkaan itseni jonnekin mieleni hälyyn. Pyöritän turhia mietteitä ja huolia päässäni loputtomana virtana. On hyvä pysähtyä, sanoa itselleen: "Hei, minä olen tässä. Kaikki on hyvin."

Huomaan usein nauravani itselleni: "Senkin tohelo, mitä sinä oikein kelailet!" On turhaa miettiä, miksi joku sanoi niin tai miksi minä tein noin. Mennyt on ohi nopeasti ja tulevaa ei vielä ole, on vain tämä hetki. Tartun tähän hetkeen ja teen siitä hyvän. Se on helppoa, kun muistan olla läsnä ja kuunnella itseäni.






VOIMATREENI HARJOITUS

vko 1


Tämän viikon treenissä keskityt tarkkailemaan omaa mieltäsi viikon ajan. Kelaatko mielessäsi tarpeellisia ajatuksia? Pysäytä ajatusvirtasi useamman kerran päivittäin ja sano itsellesi: "Hei, minä olen tässä. Kaikki on hyvin."





VOIMARUNO TREENIN TUEKSI


En tiedä miksi olen tänne tullut - oikeastaan. 

Sydämessäni on tuo tieto kätkettynä minulta.
Olen kuullut siitä joskus, tuntenut sen läsnäolon, suuremman viisauden. 
Pienen äänen, joka asuu sisälläni ja yrittää kertoa minulle jotain,
joka päivä, joka hetki, kun vain muistaisin kuunnella.

Kaikki vastaukset ovat sisälläni, etsin liian kaukaa.

Minä olen tässä. - Hei, minä olen tässä.

VoimaPuutarha © RunoTalo







VOIMATREENI KESKITTYY VAHVISTAMAAN

  • läsnäoloa
  • positiivisuutta
  • kiitollisuutta
  • itsetuntemusta
  • rohkeutta elää omaa unelmaa todeksi


Keskitymme onnistumisiin, sillä pienikin onnistuminen vahvistaa näkymättömiä lihaksiamme. Jokainen tekee harjoituksia omista lähtökohdistaan. Lihaksille on annettava aikaa kehittyä ja tarvitaan säännöllisiä toistoja. Päivittäinen VoimaTreeni tuottaa varmasti tuloksia lähitulevaisuudessa. Olet tervetullut mukaan ja lopetetaan nyt ensin kaikki turha kelailu. Siitä on hyvä jatkaa viikon kuluttua!





7 kommenttia:

  1. Katja <3 mukavaa, että jätit merkin käynnistäsi <3

    - huomasin heti aamulla miten valtavasti kelailinkaan kaikenlaista, en tiennytkään että olen kelaaja :) Loppupäivä on sujunut hieman paremmin vähemmällä kelailulla...

    VastaaPoista
  2. Huh huh, mun täytynee varata runsaasti paperia. Tulee kelailtua, silti en souda-huopaa, menen eteenpäin ♥ Olis aika kamalaa, jos kaikki mun ajatukset näkis päivänvalon. Tai no joo. Kaikkihan mä päästäni ulos syydän kaikelle kansalle.
    Katsopas,
    ei tuu patoja
    ei ajatuksiin matoja
    ne reikiä kaivaa
    tiensä raivaa
    ajatuksia vaivaa...♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin aika paljon ajatuksia kirjoitan tänne blogiini, mutta onneksi joku suodatin on olemassa :) Ja eteenpäin mennään kelaten tai kelaamatta... Oliko tuo hassun hauska runoilu oma keksimäsi - minulla oli hauska hetki kun luin sen. Loppui kaikki muu kelailu hetkeksi ainakin ♥

      Tuli mieleeni Julia Cameronin aamusivut, joissa tyhjennetään heti aamulla 3 A4 arkillista päästä ajatuksia paperille. Se on tehokasta, hiljakseen jää tilaa luovuudellekin.

      Poista
  3. Hei, omani se on. Katsopa se pompsahti esille ihan hetkessä vain. Samalla aatoksiani aattelin ♥

    VastaaPoista
  4. Tenkkapoo, ensin kelaan ja kirjoitan ylöskin, nyt olen tyhjäpää.

    En kelaa mitään, paitsi untani ihmeellistä ! Aamulla "herätessäni" olin alkanut puolisolle selittää; "Saitsä sitä jälkkäriä ? Aika outoa. Keitetty riisiä ja laitettu paistetut muikut sekaan. Se oli sellanen sit kumottu kakkuvuoasta lautaselle. Aattele sellasta kakkuu kahvin kansssa...en mä tajuu ! "
    Puoliso nauroi, että meinasi sängystä pudota :) Tattadaa, taisin puhua unissani. Mä rakastan paistettuja muikkuja, mut jälkiruokana riisin seassa ? Mitä ilmeisemmin mielikuvitus toimii myös unitilassa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, huomasin vasta nyt tämän kommenttisi. Unet ovat maailman hauskimpia juttuja silloin kun ne ovat näin huolettomia ja mielikuvituksellisia. Tästähän voisi saada idean johonkin aivan uuteen juttuun...Toimii ♥

      Poista